Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Mal müdürlüğüne dilekçe yazsam raporumun aslını verirler mi?

rmz

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
10.23.2009 özürlü raporu %90 çıkarttım raporda sürekli yazıyor,2022 için raporun aslını mal müdürlüğü ankaraya gönderdi. 4 nüsha aslıgibidir fotokopi yedeğe ayırdım.
,ankara'ya dilekçe yazıp 2022 maaşımı iptal ettirdim.isteğe bağlı sigorta primi ödemeye başladım, daha sonra daha sonra adres değişiklği oldu taşındım lakin yedeğe ayırdığım 4 nüsha aslı gibidir fotokopi'yi kaybettim.acaba ankaraya dilekçe yazsam postayla yollasam raporu geri verirlermi...

Raporu aldığınız hastaneden onaylı suretini almak daha mantıklı değil mi?

telefon açtım sağlık kuruluna raporun raporun aslını olmadan birşey yapamayız diyorlar diyorum rapor ankarada anlamıyorlar.

benim vergi indirimi onayalnmış aslıda vergi dairesindeydi.
ordadan verdiler aslı gibidir .
Senin rapor ankaradaki kurulda; sanırım beklmen gerekecek
geri mal müdürlğğüne gelmesi için gelince oradan yaptırırsın

hayalet73;
EVET bencede öyle yapması daha iyi olur mal müdürlüğünün arşivinden bulmak zor olabilir

Daha önce noterden tastiklemiş isen aynı noterden çoğaltabilirsin

Mal müdürlüğünden rapor bulmak, aslı gibidir onaylatıp almak... Çok çok çok çok zor. Ama başka seçeneğiniz yoksa, şansınızı deneyin mutlaka...

Ben şimdi Ankara'ya Vergi indirimden yaralanmak çin yollamıştım onu alamayacak mıyım yani. :(

Bence raporu aldığınız hastaneye gidip başhekim imzalı Aslı Gibidir nüshası edinmek daha kolay bir yol

Üst Alt