Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malign melanom, epilepsi vb. hastalıklardan babam %90 rapor alabilir mi?

Theyusuf

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba, bu mesajı babam adına yazıyorum.

Babam malesef bir süre önce cilt kanserlerinden en saldırganı olan malign melanom a yakalandı. Bunun neticesinde uzun süre kemoterapi ve radyoterapi gördü. Kurtulmak için olduğu ameliyatta tükürük bezlerini lenf bezlerini ve burnunu kaybetti. Şu anda protez burun kullanıyor ve burnunun tümünü kaybetti. Tedavi sonrası hastalıktan kurtulduğu söylendi ama risk her zaman var bu kanser türünde dendi.

Bunun dışında yüksek tansiyon problemi var ve prostat ameliyatı da oldu.

Ayrıca epilepsi hastası olduğundan nöbet geçirmemek için günlük düzenli ilaç kullanıyor.

Acaba babam için ötv indiriminden faydalanmak için araç alımında %90 rapor alabilir miyiz hastaneden? Bunun ölçütü nedir? Tecrübeli arkadaşlar yardım eder fikirlerini yazarsa çok sevinirim 😔

merhaba öncelikle çok geçmiş olsun allah acil şifalar versin büyük ihtimalle alır ama bunu burdan öğrensen bile sonuçta rapor için hastaneye başvuracaksın ama baban kanser tedavisi gördü için alma ihtimali yüksek heyete başvuracağınız zaman noroloji,cildiye ,kulak burun boğaz ,cildiye vede onkololojiye başvuracağınız için benim bildiğim % 90 rapor alır zaten direk onkoloji servisine başvursanızda yine alır ama onkolojinin verdiği oran 90 bulmazsa diyer bölümlerden alacağınız oranlarda 90 bulur

Anladım. Tabiki ben de doktora rapor için bayram sonrası gideceğim. Ama öncesi fikir sahibi olayım diye gruptaki tecrübeli arkadaşların fikrini almak istedim. Peki başka fikri olan arkadaşım var mı?

Üst Alt