Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maliye 1996 yılında aldığım %40 raporumu %26'ya neden düşürdü?

0104berkeege

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
1996 yılında işkur dan sağ göz görmez %40 sürekli raporu aldım, fakat vergi indirimi başvurusunda bulunduğumda sürekli 18 20 20 26 olarak (toplam 4)defa rapor aldım bu durumda
mahkemeyemi saglık bakanlıgınamı müracaat edeyim yardımlarınızı bekliyorum

saygılarımla

Maalesef Kadir bey, elinizdeki rapor hiç bir işinize yaramaz. VErgi indirimi veya emeklilik söz konusu olduğunda ille de yakın tarihli rapor istiyor kurumlar. Bugüne dek "kazanılmış hak" denerek dava açıp dava lehine sonuçlanan hiç kimse görmedim. Hakimler de otomatiğe bağlamış şekilde "yeni rapor al gel" diyor...

Bendede benzeri bir durum oldu vergi indirimi için müracaat ettiğimde yeni rapor istendi tabi budan sonrası herkeste olduğu gibi rapor oranı düşürüldü daha sonrasında önce özürlüler dairesi başkanlığı daha sonrada maliye bakanlığı ile görüştüm sözü geçen kazanılmış haklar ile ilgili hükümleri telefondaki kişiye okudum ZELGE TALEP FORMU belirtilen formu dolurupur durumu açıklayarak özelge talebinde bulunmam gerektikleri konusunda bana açıklama yapıldı.Son olarak 20/07/2011 tarihinde yani 3 gün önce tekrardan girdiğim sağlık kurulunun sonucunu beklemekteyim olumlu sonuç almazsam belirttilleri gibi özelge talep formunu doldurup ordan çıkacak sonucu site üyeleri ile paylaşıcam.

Bugüne dek Maliye'nin olumlu karşılık verdiği hiç bir kişiye rastalamadım maalesef.

özelge talep formununfaydası olurmu

yani yapacak birşey yokmu.EN SON ALDIĞIM RAPORU AYIN 5'DE ALDIM.bu bahsettikleri özelge formunu da doldursam olmazmı.bana yol gösterin.bir de ben de olan işkurun gönderip hastane heyetinden aldığım raporu %40 olanla diş hastanesinde faydası olur mu özel hastane diş tedavini yapıyormuş fakat parayı yatırıyorsun 20 gün sonra devlet bize ödüyormuş.benim bu %40 işkur raporunun faydası olurmu? şimdiden teşekkür ederim.Allaha emanet olun.

96'da aldığınız rapor diş tedavisinde iş görür mü, bilemiyorum.

Üst Alt