Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maliye %40 olan raporumu %22'ye düşürmüş. Ne yapmalıyım?

gurciano08

Yeni Üye
Konular
4
Reaksiyonlar
0
merhaba arkadaşlar gelir vegisi için devlet hastanesine baş vurdum %40 rapor verdiler ama merkez %22 düşürmüş bu durumda ne yapmam gerekiyor davamı acayım yenidenmi başvurayım gelir vrgisi indirimi için hastaneye

not:bilgisini tel den aldım hakem hastanesine göndermişlermi bilmiyorum.yardımcı olurmusunuz.

Sakatlık oranı cetveli'ne göre %40 verilen rapor oranı doüru ise, maliyeden size gönderilecek red yazısını alıp yeniden değerlendirilmesi için itiraz edin.
Eğer itirazınız lehinize sonuçlanmazsa ve siz sakatlık oranı cetveli'ne göre %40 işgücü kaybınızın olduğundan eminseniz, o zaman kurumun kararına karşılık hukuki süreç başlatırsınız.
Belirleyici olan sakatlık oranı cetveli'dir. Ona göre %40 hakkınızsa, er ya da geç hakkınızı alırsınız.

guncel raporları düşürmuyorlardı guyA cart dıye ındırıyorlar ıste guncelı felan yok

Üst Alt