Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maliye %40 raporumu düşürdü. İtiraz ettim..?

KOKO1968

Üye
Konular
24
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar
Merhaba

Yüksek sağlık kuruluna yüzde 40 lık raporlarımı 30'a düşürdüler diye itiraz ettim. Onlarda tekrar hastaneye gönderdiler.
Hastane raporumda ortopedi 30 dahiliye 10 net verdi. Rapor Ankara'ya gitti ve sonuç 37 doğrumudur acaba.

Bundan sonra ne yapabilirim.

Herkese gönülden teşekkür ederim.

Saygılarımla

balthazard formülü ile toplandığında 30 + 10 = 37 yapar. Yani, maliyenin % 37 ile başvuruyu reddetmesi işlemi doğru.

Eğer sakatlık oranı cetveli'ne göre daha yüksek bir oran verilmesi gerekiyorken verilmemişse, hastanenin verdiği orana karşılık il sağlık müdürlüğüne gidip rapora itiraz edebilirsiniz. Hakem hastenesine sevk eder il sağlık müdürlüğü....

Bölge idare mahkemesine rapor itirazı için dilekçe örneği..?

Merhaba

Arkadaşlar,

bölge idare mahkemsine raporlarım hakkında itiraz edeceğim. Acaba dilekçe örneği var mı ?
nasıl itiraz edilir konu hakkında bilgi paylaşırmısınız.

İlginiz için teşekkür ederim.

Korkut

Bilmiyorum. Mahkeme önündeki arzuhalcilere yazdırabilirsin diye düşünüyorum.

Sayın Oturan Boğa

müraccat etmeye gittiğiniz basılı itiraz formu var doldurunca yeterli oluyor. İdare 30 gün içerisinde hakem hastaneye gönderiyormuş.

SAYGILARIMLA

Bu şekilde hallolmasına sevindim.

Güncel bilgi için de teşekkürrler. İnşallah sonuç olumlu olur...

İnşallah Oturan Boğa

Bu arada yaşanan bir sorunumuda paylaşamak isterim.
Aldığım hastane ilgili kurumun hakem hastanesi imiş. İlk önceleri itiraz dilekçemi kabul etmeme olayı yaşadım. Sonrasında oraya kendi isteğimle gittiğimi ve hakem hastane olarak kullanmadığımı belirtince zorlada olsa dilekçemi kabul ettiler.
Şimdi hakem hastaneyi bekliyorum. Bu arada Daha önceleri gündem de olan AKONDROPLAZİ nin yönetmeliğe alınması çabalarımızda öğrendiğim en son sonuç, konunun sırada olduğunu ve ilk toplantıda gündeme geleceğidir.

Saygılarımla

Not : İtiraz dilekçesi için kişinin kendisinin gitmesine gerek yok, eş anne baba giderek dilekçe verebiliyor.

Üst Alt