Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maliye açısından hastaneler arasında bir güven/önem farkı var mı?

Konular
22
Reaksiyonlar
0
Daha önce 39 puanda kalmış bir raporum vardı. Bunu aldığım hastane benden hiç para almadı.
Fakat 2 .sefer başka bir hastaneye başvurduğumda bu sefer her bölüm için para aldılar.
bunlardan 1. hastane devlet hastanesi olarak geçiyordu sadece. diğeri ise eğitim ve araştırma hastanesi. bir de ilk hastane de doktoru Ankara emg istiyormuş diye uyarmama rağmen ben gerek görmüyorum isterlerse gönderirsin cevabını almıştım.
fakat bu yeni başvurduğum eğitim ve araştırma hastanesi emg de yaptırdı.
benim esas merak ettiğim para alıp almama haklarından ziyade eğitim ve araştırma hastanelerinin raporları maliye nezdinde daha mı makbul ve güvenilir görülmektedir?

Öyle bi ayrım yok eğer maliyenin istediği şekil verilmişse rapor aldığınız hastane devlet hastanesi olmuş eğitim ve araştırma hastanesi olmuş farketmiyor ama yeterki hastanelerde herşeyi ben daha iyi bilirim diyen doktorlara denk gelmeyelim...:)

Üst Alt