Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maliye bu sefer vergi indirimini Sürekli olarak onaylar mı?

cengelcielk

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
ilk raporum sureli ikinci raporum ne olur sizce
ilk rapor hastaneden %57 2 yıllık kontrollu olarak geldi malıyede iki yıllık kontrollu geldi
simdi tekrar heyete sevk ettiler gittim hastaneden %55 sürekli çıktı sizce maliyeden nasıl bi sonuç çıkar
pisiyatri %30
sinir kas iskelet %33
yanıklar %5
yardımcı olursanız sevinirim

Psikiyatriden oran aldığınız sürece bu risk olur, kesin bir şey söylemek imkansız. cengelcielk

bugun sgkanın heyetine girdim burda da görüsler aynı inş sürekli gelirde tekrar tekrar ugrasıp durmayız KKELEBEKK

cengelcielk bunda olmasa bir dahakinde zaten onaylanır heralde sürekli olarak ama inş sizi yormazlar ve gerek kalmaz buna. Gelişmeleri bizimle de paylaşın lütfen.

Günaydın arkadaşlar bugün Ankara yı aradım kurulda dediler 5 oldu daha ne zaman sonuç çıkıcak bilmiyorum

ne zaman gönderdin
2-3 ay sürüyor sgk evrak takipten kontrol ediliyor die biliyorum

14 kasım 2017 de gönderdim ocak 2018 de eksik evrak diye tekrar geldi sft ve öbür tetkikleri yaptırıp tekrar gönderildi yani 5 ay oldu hala sonuç bekliyorum

Hastanelerin duyarsızlığı yüzünden eksik evrak diye geri dönüyor evraklar..Arkadaşlar kurula kurum sevki le giderseniz hastane sağlık kurullarına uyarıda bulunun çıkan tahlil veya hastalıklarla ilğili sonuçlarınızın bir fotokopisini eklesinler... yoksa vergi dairesine gider geri gelir..VE ZAMAN KAYBI........ve ..stres..................bu konuda bimer'e şikayetim var......hastane suçlu...verği dairesi üst yazısında ek evrakları istiyor....
MAGDUR KİM ...ENGELLİ ARKADAŞLAR...
SUÇLU KİM......HASTANE
YAPTIRIM VARMI YOK..........ŞİKAYET ETİĞİNİZLE KALIYORSUNUZ.....

Üst Alt