Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maliye rapor oranı kaç olursa Ankara'ya gönderiyor?

Recep4137

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Selam arkadaşllar benim bi sorum olacak ben bir ay önce heyete girdim hasaki egitim araştırma hastenesinde.ama sagolsunlar kac oran verdiklerin ve sonucu söylemediler.merak ettigim maliye oaran kac olursa bakanlıga gönderiri.yüzde 30. gönderirmi.şimdiden teşekür ederim

merhaba

eğer vergi dairesinden sevkli gittiysen oran kaç olursa olsun maliyeye gönderirler. keşke kişisel başvuru yapıp raporu elden alsaydın.raporun elinde olurdu. tüm engelli haklarından yararlanırdın. kişisel başvuru olan raporlarıda maliye kabul ediyor.

ozgurmeric74

kişisel başvuru derken . Ben kendim gittim devlet hastanesine rapor almaya vergi indirimi için evrakları gönderdim.

Kişisel raporu maliye kabul etmiyor derken neyi kastettiniz benim bildiğim maliye eski raporu kabul etmiyor güncel yani 1 yıl içinde alınmış raporu kabul ediyor

yanlış okumuşsunuz. kişisel raporları kabul ediyor.dedim.bende hiçbir sevk almadan kişisel başvuru ile ist.eğitim araştırma hastanesi osmaniye polikliniğinden rapor aldım. maliyede onayda şuan. ewet eski tarihli raporlarları kabul etmiyorlar ama 2013 yılı öncesi. çünkü 2013 yılında sakatlık oran tablosu değişti.
eski ve sürekli raporlar geçerlidir kanunen ancak vergi indiriminden faydalanamıyorsunuz sadece.

Ozgurmeric74 özür dilerim yanlış okumuşum yeni farkettim

Üst Alt