Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maliye rapor oranımı düşürdü. Ne yapabilirim?

Sukru12345

Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Bedede ankilozon sibon var ve belindeki dort eklem kireçlenme ve kaynama var heyete girsem rapor alma şansım varmı bede siponi ilacı kullanmaya başlayacağımı rapor alirsam emekli olmayı düşünüyorum ala bilme şansım varmı alan lar yardımcı olursa sevinirim

Bende vergi dairesi hastaneye gönderdi heyete 4 nisanda girdim bana raporu 20 gin içinde muracad ettiğiniz yere gonderririz dediler 20 gün de gelirim sonucu nasıl ögrenirim

Sukru12345 raporun seni yollayan vergi dairesine gider,oradan da Maliye sağlık kurulunun onayına yollanır.Sonrasında raporun işyerine postalanır.Bu işlem 2-3 ay arası bir süreyi bulabilir.Hastaneler çoğu zaman verdikleri rapor oranını söylemezler,bazende istisnalar çıkmakta ve sonuçları alabilmekteler.Siz 20 günlük süre dolunca,hastaneye giderek rapor sonucunu öğrenmeyi deneyin.

BAŞGEDİKLİ rapor olumlu olmasa da aynı sureyi buluyor mu

Bende vergi indirimi ne baş vurdum 40 gün oldu bugün vergi dairesine gittim sordum bana bakanlıkta dediler bize halen gelmedi dediler sorum daha çok beklermiyim bir de oranını nasıl ögrenirim yardımcı ola bilir misiniz ben kayserideyim sitede paylaşılan tel leri arıyorum açan yok

Biraz önce tekrar sitedeki teli aradım bana açan arkadaş 100 -38 dedi şimdi raporun gelmesini bekleyin mi itiraz için yoksa direk itiraz etmeli miyim birde ben ankilozon sipon hastasiyim heyette bana ortapeti bakmadı benim sağ el işaret ve orta parmak ta geçirdiğim iş kazası sonucu parmagim birinci eklemleri hareket etmiyor ne yapmaliyim

Bugün aradım ankaraya bana 38 le olumsuz dediler ben sadece ankilozon dan heyete girdim ama benim sag el işaret ve orta parmak tan birinci eklemde hareket kaypim var ona bakmadilardi şimdi ben rapor bana gelene kadar bekleyin mi yoksa itiraz etsem nasıl nereye ne zaman itirazda bulunmaliyim yoksa bulun mamalimiyim bekleyimmi

Artı benim bu iki permaga oran verirlermi

Nasıl bir yol izlenmeli yim yardımlarınız için teşekürler şimdiden

Sukru12345

Hastane mi düşük oran verdi yoksa hastane yüksek verdi de Maliye mi düşürdü? Hastane verdiyse il sağlık müdürlüğüne gidip rapora itiraz etmeniz gerek.
Evet, el için de rapor verilir. Tüm rahatsızlıkları dile getirin rapor alım sürecinde.

Sayın OTURAN BOĞA ben 5 mayısta ankarayi aradım ve bana 2 mayısta onaylanan raporunu % 38 olumsuz dediler halen rapor bana gelmedi bende dün devtartarlik ga gittim sordum halen kayseri ye kendilerine gelmemiş ne hastanenin verdiğini de bilmiyorum gelince itiraz edeceğim başka çare yok siz bana yardımcı olur bir yol gösterir şeniz sevinirim

Haziran yazacaktır mayıs yazmıştım kusura bakmayın haziran 2 olacakti

Sukru12345

Raporu veren hastane mi düşük oran vermiş yoksa Maliye sağlık kurulu mu düşürmüş, ona göre hareket etmek lazım

sayın ufukalp hocam banada yardıcı olursanız sevinirim ben as hastasıyım 4 mayısta heyete girdim vergi indiriminden bir ay bekledim rapor gelmedi bende bimere yazdım bana sonoc 4 günde geldi haziran 23 te 38 oran vermişler ben 2 parmagımda sinir kopması var ama hastanede opta peti bana bakmadı ben bu bimerden gelen kagıtla itraz ede bilirmiyi ayrıca itraz ettigimde aynı hastaneyim yoksa ben fakültede tedavi oluyorum orayımı seçeyim artı itiraz ettigimde ben bu rapora razıyım as hastalıgından ama bu rapora parmak larımıda ekletmek istiyorum desem olurmu bana vaydası olurmu bana yol gösterir misiniz şimdiden sağ olun

Sukru12345
İl sağlık müdürlüğüne başvurarak rapora itiraz edeceksiniz, sizi başka bir hastaneye sevk edecekler.
Ben as oranına razıyım sade parmaklarıma bakın denemez her branştan muayeneye gireceksiniz.

Rapora itiraz ne yapılmalı

Ben as hastasıyım mayıs ayında baş vurdugum rapor ankaradan %38 le geldi
itiraz ettim başka bir hastaneye iki parmagımda rahatsız dedim
doktor 3 çünçü parmakta dıf aşırı bişeyler ileri derecede yazmış heyete girdim cıktım bana 20 günden il saglık müdürlügüne gödeririz dediler
sorum ben ordan aldıgımda rapor oranı olumluysa bu rapola ne yapa bilirim veyada ne yapmalıyım

hocam ben rapora itiraz ettim 38 olan raporu bugün 52 olarak aldım ama iş yerim degişti ilçede calışıyorum şimdi ben bu raporu il vergi dairesine vere bilirmiyim ve bu raporun ankaradan çabuk gelmesi için ne yapa bilirim

Sukru12345

Yani yeni bir raporunuz var... Bu durumda o raporunuzla vergi indiriminden yararlanmak defterdarlığa başvurabilirsiniz.

itiraz ettigim raporu avustos 22 vergi dairesine verdim hala ankaradan cevap gelmedi avosdosta veripde raporu onaylanan arkadaşlar varmı

valla bişey anlamadım kaç tane rapor aldın kardeşim sen karmakarışık yazmışsın :)

Üst Alt