Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maliye rapordan %5'ten fazla düşüremeyecekmiş..?

appuk

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar kulakdan duyumum maliye hastahaneden alınan rapor derecesinden sadece % 5 düşürebilcekmiş artık ne kadar doğru bilgisi olan varmı

Ben öyle bişey duymadım
Böyle kulaktan dolma haberlere itibar etmeyin
Öyle bişey olsa yasa çıkardı

yasa devamlı değişiyor çok snr haberimiz olumuyormu

arkadaşlar maliye kafasına göre oran düşürmüyor ki? hastane eğer tabloda belirtilmiş rahatsızlıkların karşılıklarını, bulgularla örtüşmek suretiyle ve bunları rontgen ve tahlil sonuçlarıyla besleyip doğru verdiğinde aynen onaylıyor.

Ben tabloya göre %55 rapor aldım, maliye raporu mu 3.4'e göre yeniden değerlendirin diyerekten geri gönderdi, tablo 3.4'e göre benim rahatsızlığım %48 olarak yeniden belirlendi. Büyük olasılıkla Maliye %48 olarak onaylayıp gönderecek. Çünkü herşey yönetmeliğe uygun şuan.

Kulaktan duyma bilgiler hiçbir zaman doğru olmaz kulağa göre mi yasa yapılıyor.kulaktan duymaya göremi yasalar uygulunaıyor.

Maliyenin düşürme hakkı yok hastaneden çıkan raporu aynen onaylamak zorunda dava açıp kazananlar var emsal teşkil eder ve kazanabilir insanlar

hayır sclgly maliye çok da güzel düşürüyor hastahaneden çıktığı gibi vermiyor raporu benim % 40 lık raporum % 18 e düştü ve mahkeme açıp kazanamayan arkadaşlarım çok fazla 2010 tarihinden snr olan olaylar bu söylediklerim

s.a aynen arkadaşıma katılıyorum %45 süresiz raporumu maliye %12 düşürdü itiraz ettim il sağlık müdürlüğüne tekrar hastaneye sevk etti beni bu seferde hastane en fazla %18 veririm dedi bende doktorla konuştum işleme alınmamasını söyledim hastaneden çıktım kagıtlarıda yırtıp attım 2 sene çnce simdi tekrar dan müracat edecem inşallah bu sefer alırım tabloya göre ben sapa sağlamım ama görselde özürlüyüm bu yüzdende işe giremiyorum tabloya göre yasaları yapanlara göre sanke günden güne iyileşiyorum dahada kötü oluyorum dogustan engelliyim ben ama doktorlarda birsey yapamıyor insanın yüzüne bile bakmıyorlar tabloya bakıp yazıyorlar kararı ona göre veriyorlar allah herkese yardım etsin aminn

sevgiliye haklısın allah hepimizin yardımcısı olsun nediyim adaletsizlik işte

Arkadaşlar bu zatı muhteremler engelli raporlarını düşürmeseler heralde 'CEREZ' PARASI BULAMAZLAR yani onları da dü
şünün yazık günah...

@GoXEI
Maliye onayladı mı , verdiği oran aynı mı kaldı ?

Tablo 3.4 alttaki tablo mu ?
Tablo 3.4- Yürüyüş bozukluğuna göre özürlülük oranları
h. Hasta iki baston veya iki koltuk değneğini rutin olarak kullanmak zorundadır. 48

Üst Alt