Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maliye Saglık Kurulu Rapor incelemesini Hastane çekilen tahlillere göre mi veriyor?

enging76

Üye
Konular
9
Reaksiyonlar
0
Degerli arkadaşlar

Bu konuda kafama takılan Ankara maliye sağlık kuru rapor incelemesini yaparken hastaneden almış olduğumuz rapor sonuçlarına göre mi veriyor incelemelerini hastaneden tahlil veya raporları istiyor mu yada hastane gönderiyor mu maliye yada sgk ya bu konuda bilgisi olan arkadaşlar cevap verirse sevinirim

oran düşer mi başka turlu olmamalı bana göre
kafadan yapma ihtimalleri yok HER HALDE

SAYGILARIMLA...

Benim bildiğim bilgisayardan tahlil sonuçlarını inceliyordu başka seçenek gelmiyor aklıma kafadan ezbere verecek hali yoktur herhalde

Ezbere veriyor bence. Zaten sağlık kurulunda da doğru düzgün muayene ölçüm yapmıyorlar en azından ben görmedim. Şöyle bir yürütüp endam ına bakıp göz kararı bir sonuca varıyorlar. Maliyedekiler de insanlar sürünsün uğraşsın diye kafalarına göre raporu düşürüp , buyrun uğraşın , engelli olduğunuzu unutmayın ve bize bize rağmen ispatlayın diyor. Olay bu arkadaşım. Sinirlendim yine hatırlayınca kusuruma bakmayın. Kolay gelsin

Üst Alt