Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maliye saglık kurulu ya da yüksek saglık kurulu puan düşürebilir mi?

tb2nhf

Aktif Üye
Konular
82
Reaksiyonlar
96
arkadaşlar atipik psikozum 100 de 45 sürekli raporluyum vergi indirimi icin basvursam maliye saglık kurulu engelli puan cetveli oranı dışına cıkıp puan düşrebilirmi malum psikozun puanı 100 de 45 cetvele kesinlikle uymak zorundalarmı

hastalıklar için belirlenen oranları ellerindeki yönetmeliğe göre doğru bakıp yazarlarsa düşüş olamaz .ankara da aynı yönetmelik karşılığı orana bakar , düşük yazarlarsa da yükseltirler.

cevabiniz icin teşekkür ederim yönetmelikre psikiyatri hastalıkların puanları genelde tek ve sabit puanlar ama ortapedide öyle degil mesala omurilik kirigi diyelim yürüyüş vas düz duruş vs tüm hareketlerin puanlarıyla degerlendiriliyo dogal olarak puan düşurmekeri olası geliyo ama psikiyatri hastaliklar tek ve sabit örnek calısabilen 100 de 45 calisamiyon 100 de 80 diye ama genede kafama takiliyo kasıtlı düşürürlermi diye

Arkadasim oyle keyiflerine göre puan kirpma yapmiyorlar hastane rahatsizliginin oranini dogru belirlediyse kurul aynen onayliyor benim raporum %71 le gitti ankaraya ek bilgi istediler (solunum testi )gonderdik aynen onayladilar rahat ol onaylanir

Dusurme olasılığı var ki bu çok güzel bir uygulama geçen karşılaştım adam Siirt hastanesinden %57 rapor almış ( ki normalde o kadar biseyi yok benden sağlıklı ve dinç ) bu raporu indirim almak için göndermiş fakat ℅17 mı ℅27 mı olarak geri göndermişler devlete kufur ediyor bağırıyor çağırıyor.. hain diyor falan fakat bu bariz ki doktor tanıdık veya para ile alınmış bir rapordu yüzüne söylemedim ama içimden sen çok yaşa dedim bu işlemi yapana .. çünkü ben protez ile koltuk değneği kullanıyorum ve sağlıklı bi kemik parçam yok CAPA ℅42 veriyor bu adam çivi gibi benden fazla oranı var

sevgili naftalin arkadaşım torpille oran alanlara bence 100 de 0 yani sifır bile cok böyle adamlara adam yerine koyup oransız yazıp gönderecen yüksek saglik kuruluna kızıyoruz yazdıklarını okuyunca size hak verdim demekki böyle séylerin önüne gecmek icin var ama gercekten hak edeninde yönetmelige göre oranı düşmesidr adaletsizlik olur iyi gunler

bu sekilde rapor alanlara karşıyız naftalin demekki yuksek saglik kurullarının amacı bu

NaftalinKokusu

haram nedir bilen yapmaz bunu milyonların hakkı var o parada saglık kurulu gerekli ve daha iyi denetlenmeli ve böyle abartılı rapor verenler işten atılmalı

Sayin NaftalinKokusu
haksizlik yapiyorsun bende disardan baktimi sapa saglamim amma velakin 2 tane ameliyat gecirdim akcigerden doktorun kotusune denk geldim hayatimi karartti az daha öldürüyordu beni akcigerdeki damari patlatmis gogus bosluguna kan dolmus kanim 6 ya dustu dogustan hemolitik anemiyim dalak boyutu normal dalagin 3 katina cikti 2 ay hastanede yat aradilar taradilar hodking lenfomadan supelendiler lenfoma olmadigim anlasilinca apar topar ameliyata alip dalagi cikardilar abartisiz soyluyorum aldiklari dalak bebek kadar vardi heeee bu arada ailemin cektigi sikinti cabasi kanser demis doktorlar ama bana belli etmiyorlar hastaneden ciktim rahat edecem dedim nerdeee hani bir deyis vardir ya kan kusmak diye ben fazlasiyla yasadim nobet geldimi nefessiz kaliyordum öldürmeyen allah öldürmüyor nefes aldikca cigerlerden hava yerine kan geliyor bastada dedigim gibi doktor demicem kasap kadin akcigerden ameliyati yaparken damari patlatiyor haberi yok ben 6 ay oyle yasadim marmara universitesi pendik hastanesi var istanbulda yasayanlar bilir radyoloji hocasi profesor feyyaz hoca allah razi olsun ondan o anladi tomografiye bakinca damari tikadi da hayattayiz suan neyse akcigerde sorun var artik agir ve tempolu ise gelemiyorum hemolotik anemi oldugum icin ameliyatta etmiyorlar kanama surem uzun onun icin gogus boslugundaki kan kaldi oyle diren takip bosaltamadilar koyulasmis oyle yasayacaz uzun lafin kisasi SOLUNUM +İŞİTME+ORGAN YOKLUGU +TIP2 DIYABET %71 oran topladim ankarada ek bilgi istedi (sft) gonderdik aynen onaylandi yazmayi unuttum seker hastasiyim 2 seneden beri ilac raporum vartek basina yetmiyordu emeklilik icin gecen sene kurban keserken sakatlandim hayvan vurmasi sonucu film tomogrofi derken akcigerde sorun cikti doktor ameliyat dedi bizde hemen yattik bicak altina sonrasi yukarda yazdigim gibi sayin naftalin sen oyle yazinca ne yalan soyleyim alindim biraz bende sapa saglam gorunuyorum bedensel bir engelim yok kronik hastaliklarimiz var sağlicakla kal yanlis anlama yazma ihtiyaci duydum neden dersen son 1 yilimi isini dogru yapmayan bir doktor yuzunden azap icinde gecirdim bir de ustüne ankara da darbe vursaydi ne olurdu bilemiyorum sen soyle onlarmi hakli olurdu ben mi?

Son düzenleme:
Üst Alt