Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar forumu uzun zamandan beri yakindan takip ediyorum bende psikoz hastasiyim raporum süreli olmasina rahmen maliye suresiz onayladi işin ilginç tarafi her geçen gün benim gibi arkadaslar foruma yaziyor benimde raporum süreli süresiz geldi ya bilmedigimiz bir yasa çıktı sunumda belirteyim surekli rapor gonderen olursa ve rahatsizliginin içinde psikiyatri varsa o zamanda süreli onayliyor sayın editorlerim bilgilendirin tuhaf bence bakın foruma bugün bir arkadasdaha yazmis
Bu konu hakkında bilgisi olan arkadaslar tecrubelerinizi bu şekilde emeklilik nasıl oluyor yada olan varmı paylasirmisiniz teşekkür ederim
Konuyu kendim aciyorum kendim cevapliyorum ya bu durumda olanlar yok yada bilgisi olan yok ya arkadaslar sizcede garip degilmi ya süreli rapor gonderiyoruz surekli onaylanıyor ama surekli rapor gonderen arkadaslar rahatsizliklarinin arasina psikiyatr katiyor gonderiyor süre koyuyorlar sonra burda ya benim rapor surekliydi ankara süre koymus bi ilginç da raporlar 3-4ay bekliyor ankarada ama süreli rapor 1ay olmadan geliyor acaba diyorum kendi kendime bu raporlar baska bi şekilde degerlendiriliyor yada bu süreli rapor verilen surekli vergi indirimi emeklilik zamanında bi işe yaramiyacak gercekten bi foruma göz atın sayın editorlerim çok karsilasacaksiniz bu durumla ben ve cevremdede var adam 2 yıl süreli rapor gonderiyor ankaraya ozellikle psikiyatyri 1 ayda aynı oranda kabul goruyor süre yazmiyor niye bunlari yaziyorum siz bu isle ugrasiyorsunuz sizden ricam ilgilenmeniz bilgi alıp bizide aydinlatmaniz diğer arkadaslar sizde aynı sekilde daha 2 saat önce forumda bi arkadaş yazmis süreli rapor gonderdim 1 ayda aynı oranda kabul oldu şimdi bu ne demek diye gercekten bilmedigimiz bir tüzük var galiba
slm benim raporum süresiz verildi. ançak maliye 1 yıl sure koydu. işin içinde pskiyatri vardı. pskiyatrinin olmasıda ayrı biriş 1 yllık raporumu kabul görmediler .1 yıllık rapora karşı yeni rapor istendi.buşefer rapor düşürüldü.silbaştan.yeni rapor çıkartaçam olmaz dendi nasıl iş ben çözemedim.il sağlık müdürlüğüne sikayet vaybe ilk okullu biri olarak nasıl anlayayımki neyse devam işte heyet hastanesi seçeçen seçersen 3 bir hastaneye daha gitmenlazım vay halime ancak.aynı hastaneden alırsan obelirleyiçi olur dendi vede aldım aynı hastaneden ve onaylandı hemide maliyeden hastaneden ama 3 yıl oldu şimdi acaba suç bizimmi yoksa kurumlarınmı düşünelim
benim raporum daimi ancak maliye süre koyuyor .arkadaşların raporu süreli maliye süre koymuyor
Bülent bey merhabalar Ankara ayrı rapor düzenlememişti benim hastaneden aldığım heyet raporunun arka yüzünde Ankara'daki heyet kaşelemiş oranı yazmışlar fakat tarih yoktu maliyedeki memur bana hastanenin verdigi rapordaki yazıyı gösterek sigortaya yazdığı yazıda süreli yazdı Sgk da o tarihe kontrol muyanesi yazdı
ben ağustos ayında %48 2 yıl süreli rapor aldım vergi indirimi için 17 ekimde ankarayı arayıp sorduğumda bana %48 süresiz raporunuz onaylanmıştır dendi.
Ben hastaneden aldığım raporun sürelimi Süresiz mi olduğunu bilmiyorum, ama Ankara vergi indirimini Süresiz onaylamış. Hastaneden heyete girdiğim Raporumun sürelimi süresizmi olduğunu ancak posta gelince öğrenecem sanırım