Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maliye vergi indirim başvurumda rapor oranımı düşürür mü?

ozgurmeric74

Aktif Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
1
merhaba
istanbul eğitim ve araştırma hastanesinden 17/04/2017 tarihli %41 sürekli raporum var. erken emeklilik için vergi indirimi başvurusunda bulundum.rahatsızlıklarım
ağır derecede uyku apne sendromu :%35
opere edilmiş lomber disk hernisi (bel fıtığı ameliyatı: %9

özürlülük tablosunda oranlar açık net. buna bağlı olarak maliye rapor oranımı düşürürmü sizce? birde cevap yazısı gelmesi ne kadar zaman alıyor.

Elindeki rapor 41 sürekli yazıomu?

Yoksa hastaneden toral topladığın puan 41 mi

benim elimde hakem hastahane raporu vardı %45 maliye %40 a düşürmüş fark yok diye sesimi çıkartmadım ama bunlara belli olmaz muayene yapmadan üşürüyorlar 2016 yılında almıştım raporu yaniraporum yeni ve detaylı yazıyor oran yinede düşürmüşler %40 olarak geldi şaşırdım bilginiz olsun inşallah düşürmezler ozgurmeric74

benimde % 40 orta dereceli astım sürekli raporumu maliye bakanlığı %24 iş gücü kayıp oranı ile bana geri gönderdi.

beh1234

Vergi dairesine ver evrağını vergi indirimi bölümüne senden bazı evraklar isteyecekler onları tamamla sonra beklemede kal sistemi zaten vergi dairesi anlatır

%40 olmadan ve tek hastalıkla başaramazsınız %40 ı ilave rahatsızlar olması lazım ? Baltazhard hesaplamasında düşer herzaman minimum 50 ile bitirirseniz evrağınızı %40 olarak gelebilme ihtimali vardır ?

Üst Alt