Selamünaleyküm can dostlarım ve değerli üstatlarım 1997 sgk girişli 7200 net pirimim var inanın artık çalışmak ağır geliyor insanlarla uğraşmak istemiyorum ve emekli olup toprakla uğraşmak istiyorum
8 senedir düzenli olarak kullandığım ilaç
ve tedavimin olduğu psikiyatrik hastalığım neticesinde %52 süresiz sağlık raporumu aldım
Size sormak istediğim konu şu:
Raporumu Ankaraya vergi indirimi ile emekli olmak için göndereceğim fakat burada oran düşürülürmü yada psikiyatri olduğu için süreli verilir mi ve tekrardan rapor isterse usulune uygun olarak aldığım raporumun aynısını tekrar kullanabilirmiyim çünkü süresiz verilen raporlar ulusal engelli sistemine kayıt ediliyor
Yada süreli verilirse süre bitiminde almış olduğum süresiz raporumu tekrar kullanabilirmiyim
Cevaplarınız için bilgi şimdiden tüm değerli üstatlarım teşekkür ederim
OturanBoğa ercan 34 OğuzHan112 Bilgi Hazinedir
8 senedir düzenli olarak kullandığım ilaç
ve tedavimin olduğu psikiyatrik hastalığım neticesinde %52 süresiz sağlık raporumu aldım
Size sormak istediğim konu şu:
Raporumu Ankaraya vergi indirimi ile emekli olmak için göndereceğim fakat burada oran düşürülürmü yada psikiyatri olduğu için süreli verilir mi ve tekrardan rapor isterse usulune uygun olarak aldığım raporumun aynısını tekrar kullanabilirmiyim çünkü süresiz verilen raporlar ulusal engelli sistemine kayıt ediliyor
Yada süreli verilirse süre bitiminde almış olduğum süresiz raporumu tekrar kullanabilirmiyim
Cevaplarınız için bilgi şimdiden tüm değerli üstatlarım teşekkür ederim
OturanBoğa ercan 34 OğuzHan112 Bilgi Hazinedir
Son düzenleme: