Tüm arkadaşlara günaydın. Ben bir arkadışma yardım etmek için çabalıyorum. Bir sorum olacak ilgili arkadaşlarımdan yardım bekliyoruz.
Sorum : Arkadaşımızın işkur aracılığı ile aldığı %40 raporu mevcut idi. Vergi indirimi için başvurduğunda maliye yeni rapor için hastaneye sevk etti ve hastane %45 rapor vererek maliyeye gönderdi. Maliyede raporu %25 olarak düşürdü ve vergi indirimini kabul etmedi.
Bizde emsal davaların sonuçlarını örnek göstererek raporun kabul edilmesi için itiraz ettik. şimdi bugün gelen yazıda aynen şöyle diyorlar ;
şimdi biz hastaneye gidelim mi yoksa almış olduğumuz maliyedeki raporun kabul edilmesinde ısrar mı edelim. Yoksa dava mı açalım.
Tüm yardımlarınıza şimdiden teşekkür ederiz.
Sorum : Arkadaşımızın işkur aracılığı ile aldığı %40 raporu mevcut idi. Vergi indirimi için başvurduğunda maliye yeni rapor için hastaneye sevk etti ve hastane %45 rapor vererek maliyeye gönderdi. Maliyede raporu %25 olarak düşürdü ve vergi indirimini kabul etmedi.
Bizde emsal davaların sonuçlarını örnek göstererek raporun kabul edilmesi için itiraz ettik. şimdi bugün gelen yazıda aynen şöyle diyorlar ;
dilekçeniz üzerine, sakatlığınızı tam ve açık olarak belirten bir rapor almak amacıyla yeniden hastaneye sevk edilmeniz hususu bugünkü yazımızla mersin vergi dairesi başkanlığına bildirilmiştir.
Yani yeniden hastaneye sevk ettiler. şimdi biz hastaneye gidelim mi yoksa almış olduğumuz maliyedeki raporun kabul edilmesinde ısrar mı edelim. Yoksa dava mı açalım.
Tüm yardımlarınıza şimdiden teşekkür ederiz.