Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maliye'den gelen aparat denetçileri uygulaması yürürlükten kalkmış

moook

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar sağ kolumdan %56 özürlüyüm vites kolu uzatma aparatı ile hyundai i30 dizel otomatik bir araç alıyorum daha teslim almadım pazartesi veya salı günü alıcam inşallah muayaneden sonra, aparat takıldıktan sonra vergi dairesinden denetçiler geliyordu onu beklerken araba bayisi bu uygulama kalkacakmış bir iki gün içinde belli olur demişti cuma günüde bu uygulamanın kalktığını artık denetçilerin gelmiceğini benim aracımıda pazartesi muayane ettirdikten sonra teslim edeceklerini söylediler

Ben geçenlerde bulunduğum ildeki vergi dairesine gidip raporumu orada bu işle uğraştığını söylenen (ki oranın şefi göstermişti) memura gösterdim. "Bu raporla ötvden muaf araç alabilir miyim, sorun çıkar mı?" diye sordum. Görevlinin işi bayağı yoğundu, fazla konuşamadım. Bana alabileceğimi söyledi. "Peki tertibat taktırdığımda sizden kimse gelip kontrol etmeyecek mi?" diye sorduğumda "hayır" dediği şimdi aklıma geldi. Acaba bu ne anlama geliyor ki?

Bu yeni uygulamaya dair bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Üst Alt