Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maliye'den hastaneye gidip raporum hakkında bilgi istenmesi normal mi?!

AHMET İNAN

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
herkese iyi günler gemlik devlet hastanesinden diabet nedeni ile yüzde 40 rapor verdiler daha sonra vergi indirimi için maliyeye müracat ettim beklemeye başladım ve geçen gün rutin kontrol için hastaneye gittim tesadüf raporu veren doktor denk geldi maliyeden hastaneye gelip benim raporumla ilgili soruşturma yapmışlar doktor problem olmadığını söyledi bu uygulama prosüdürmüdür bu uygulamanın nedenini bilen varsa sevinirim

böyle bir prosedür duymadım anca dosyada belki bir eksiklik olmuş olabilir

Raporun akındığı hastane, raporda imzası olan doktorlar veya defterdarlıkta bu işlemleri yapan memurlar ile ilgili bir tereddüt yaşanır ve inceleme gereği duyulursa, incelenen döneme ait tüm başvurular da sahte olabileceği varsayımından hareketle incelenir. Yani durum soğrudan sizinle ilgili değil, bir kurumun memurları ile ilgilidir...

çok teşekkur ederim bilgi verdiğiniz için allah razı olsun birde vergi indirmi müracatımı bursa da yaptım fakat müracatımın nerede olduğunu bir türlü bulamıyorum nereye bakmam lazım

Bursa zaten mimli bir yer. Oradaki SGK hakkında defalarca soruşturma yapıldı diye biliyorum...

Ankara Maliye: 0312 310 77 27
0312 415 03 49
0312 415 02 03-04-05-06

Üst Alt