Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maliyeden 'olur' beklenmeden 38 bin kadro doldurulacak

Prens Esat

Üye
Konular
34
Reaksiyonlar
0
17.02.10 - Türkiye genelinde engelli vatandaşlara ayrılan 38 bin kadro doldurulmayı bekliyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın genelgesiyle, kurumlar engelli kadrolarını doldurmak için Maliye Bakanlığı'ndan 'olur' almayı beklemeyecek.

Arkadaşım valla ağzından bal damlıyor bu bilgi sağlammıdır nereden edindin

Bizde şans yok, yerleştirme çalışmaları başlamadan seçim meçim olur, hemen öncesinde adamı olan yerleşir kadroyu alır, olmayan bizim gibi seyreder. Pesimist bakıyorsun diyecekler 8 yıldır öyle değilmi?

Münir;

8 yildan oncesi gulluk gulistanlikdi dimi ?
neyse konuya donelim ben acik ogretimlise okuyorum bundan bana birsey dusermi
bildigim kadariyla kamu icin lise veya dengi diploma sart

tesekkurler

8 Yıl öncesi buralar bağlık bostanlıktı. Az ilerde eski, metruk bir ev, aşağıda derenin kenarında da yıkık bir değirmen vardı. Sonra bostana giren danalar ortalığı darmadağın ettiler. Zaten ondan sonradır '' danalar girmiş bostana'' deyimi. (tdk sözlüğü, dana; anasının gelişkin, apalak, topalak yavrusu.) Şimdi birileri çıkıpta '' aha, Makri dana'' dedi, filan demesin ordaki dana, cümleyi tamamlamak için kullanılmış bir kelimedir. Yerine uygun kelimeler kullanılabilir.
reiis,
8 yıl önceside aynıydı, sonrasıda aynı. Yani kimsenin birşey yaptığı filan yok. 38 bin kişiyi kadroya alacaklarını söylüyorlar. 38 bin kişiyi kadroya almadan önce kafaya aldıkları kesin.

Arkadaşlar sürekli buraya yazıp ne oldu bu işler nezaman memur oluyoruz diye sormak yerine "sözüm meclisten dışarı" yetkililere mesaj atabiliriz

konumuz "38bin engelli memur alimi biliyorsunuz bütçe sınırının dişinda birakildi "MALİYEDEN 'OLUR' BEKLENMEDEN 38 BİN KADRO DOLDURULACAK

17.02.10 - Türkiye genelinde engelli vatandaşlara ayrılan 38 bin kadro doldurulmayı bekliyor. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın genelgesiyle, kurumlar engelli kadrolarını doldurmak için Maliye Bakanlığı'ndan 'olur' almayı beklemeyecek."

Devlet Bakanı Selma Aliye Kavaf
Adres : Başbakanlık Merkez Bina, 06573 Bakanlıklar / ANKARA
Telefon : (0312) 4154024
Faks : (0312) 4173987
E-posta : selmaaliye.kavaf@basbakanlik.gov.tr

Basın Müşavirliği
Adres : Başbakanlık Merkez Bina, 06573 Bakanlıklar / ANKARA
Telefon : (0312) 4191386-4137218
Faks : (0312) 4191632
E-posta : obekar@basbakanlik.gov.tr

Türkiye Büyük Millet Meclisi
Mehmet ALi ŞAHİN TBMM Başkanı
Tel : (0312) 420 51 51
Faks : (0312) 420 51 65
E-Posta: mehmet.ali.sahin@tbmm.gov.tr

OZİDA (Özürlüler İdaresi Başkanlığı)
T.C. Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığı
Adres : Necatibey Caddesi. No:49 Kızılay/Ankara
Tel : (0312) 229 55 11
Fax : (0312) 229 83 11
E-Posta: bilgiedinme@ozida.gov.tr

Başbakanlık
Adres : Vekaletler Caddesi Başbakanlık Merkez Bina, Bakanlıklar / Ankara
Tel : (0312) 413 70 00
E-posta : bimer@basbakanlik.gov.tr

Beni 8 yıl öncesi bağlamaz, çıkarın kafanızı kumdan, hükümet 8 yıldır aynı ise, yaşadıklarımızın sorumlusuda onlardır. Durumun daha iyi görünmesini istiyorsanız örnek olarak uganda'da durum daha kötü biz burda daha iyiyiz filan diyin. Belki yiyen çıkar.

Dikkat ederseniz parti demiyorum HÜKÜMET diyorum.

Partizanlık yapanların yarası varsa o da beni bağlamaz.

Arkadaşlar sürekli buraya yazıp ne oldu bu işler nezaman memur oluyoruz diye sormak yerine "sözüm meclisten dışarı" yetkililere mesaj atabiliriz
Sözümüz meclisten içeri olsun lütfen... Hem sonra sözkonusu 38 bin kişilik kadrodan bu mesaj atacağımız kişilerin/kuruluşların haberi filan yok mu? Bu bir zamanlar vardı -hala varmı bilmiyorum- mektupla öğrenime döndü. Bir nevi mesajla istihdam. Yarışma gibi, en çok mesaj atan istihdam edilsin. Mesaj atmayanda " N'olur yardım et memetali beyy" mealinde görüşler yazsın. Bizde yazalım, herkes yazsın, yani okuyanın aklına "kurban olam kalem tutan ellere" türküsü gelsin ama Ankara'daki böyyük, bösböyyük devlet adamları, hükümet paşalarının aklına "yahu nicedir bu familyaların hali? elin gavuru soyu tükemekte olan kırmızı donlu şampaze için milyon dolar yatırım yaparken biz hiç birşey yap(a)mıyoruz ya pes yani bize, boyumuz, boynumuz seçim barajının altında kalır inşallah" diye kendilerine beddua etsinler.Bizde hep beraber "Amin" diyelim.

makri 'ye
amin :)

makri biz o'nu ...(dandini dandini dastana danalar girmiş bostana.....'')dinliyoruz zaten detaya gerek yoktu...son yılların hit parçası
uyuyanlardan ,uyutulanlardan da başarısı ortada parçanın

evet bu konuda ben akim, devlet planlama, başbakanlık gibi kurumlara mail atıyorum lütfen sizde onları bıktırana kadar mesaj atın elbet bir gün birileri sesimizi duyacak ve bu yalanlara bir çözüm bulacak... Umutlu değilim ama yinede uğraşalım dostlar... Ben Önlisans mezunu olarak hele bıktırcam onları bizede kadro açsınlar artık yaaa...

imren ben önlisanslıyım ne bimer ne cumhurbaşkanlık nede aliye kavaf kaldı

Bu konu hakkındanet bir bilgi olup olmadığını öğrenmek için DPT ye bilgi edinme başvurusunda bulunayım dedim ama nafile; uyanıklar sistemi kapatmış.

Girişinizi yaparken adınızı, soyadınızı giremiyorsunuz, (ne ie8'de nede firefox'da) böylece başvuru yapamıyor, soru soramıyorsunuz.

Soru yoksa ortaya çıkacak yalanda yok demekdir...

Durumu muhalefet partilerinin halkla ilişkiler departmanlarına bildirdim, araştıracaklarını söylediler.

Üst Alt