Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Maliye'den raporum (%100) onaylı geldi. Emeklilik müracaatımı nasıl yapacağım?

Harun70

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
İi aksamlar maliyeden yazim geldi %100 engelli geldi simdi ne yapmaliyim emekli olabilirmiyim nelerden yararlanabilirim

Harun70

Emeklilik şartlarını tamamladıysan sigorta müdürlüğüne gidip emeklilik başvurusunda bulunman yeterli

Sayın OturanBoğa forumlarda okuduğum kadarıyla bir arkadaşımız engelli emekli müracaatında bulunmuş vergi indirimi var

sgk demişki seni sağlık kuruluna göndereceğiz böyle bir şey olabilirmi benim aklım karıştı şimdi sormak istediğim benim yüzde 48 oranda sağlık kurulu raporum vergi indirimim var 1998 ssk giriş 4200 günüm var ben sgk engelli emeklilik için başvuru yaptığımda elimdeki raporu hiçe sayarak yeniden rapor mu alacağım cevabınız için şimdiden teşekkürler

@haci78,
Vergi indirim hakkınız var ise yeniden rapor istenmez.. Arkadaşınız büyük ihtimal Malulen emeklilik için müracaat etmiştir. Malulen emeklilikte kurum sevki şarttır.

Vergi indirim hakkı ile emeklilik müracaatı yapanlardan yeniden rapor istenmesi söz konusu olamaz..

Sayın officer bilginiz için çok teşekkür ederim

şimdi sormak istediğim bir konu daha var ben 07.11.2017 tarihin de işyerinde 1. yılımı dolduruyorum emeklilik müracaatını yapıp kıdem tazminatı alabilirmiyim

işten ayrılacağımı işverene kaç gün öncesi işverene bilgi vermeliyim tazminatı yanmadan nasıl çıkış yapmalıyız

teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim

haci78

Evet, sgk'dan emekliliği hak ettiğinize dair yazı alıp işyerinize verdiğinizde kıdem tazminatınızı alıp çıkışınızı isteyebilirsiniz.

Bir ihbar süresi yok diye biliyorum.

Üst Alt