Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Maliye'den raporum (%100) onaylı geldi. Emeklilik müracaatımı nasıl yapacağım?
Sayın OturanBoğa forumlarda okuduğum kadarıyla bir arkadaşımız engelli emekli müracaatında bulunmuş vergi indirimi var
sgk demişki seni sağlık kuruluna göndereceğiz böyle bir şey olabilirmi benim aklım karıştı şimdi sormak istediğim benim yüzde 48 oranda sağlık kurulu raporum vergi indirimim var 1998 ssk giriş 4200 günüm var ben sgk engelli emeklilik için başvuru yaptığımda elimdeki raporu hiçe sayarak yeniden rapor mu alacağım cevabınız için şimdiden teşekkürler
@haci78,
Vergi indirim hakkınız var ise yeniden rapor istenmez.. Arkadaşınız büyük ihtimal Malulen emeklilik için müracaat etmiştir. Malulen emeklilikte kurum sevki şarttır.
Vergi indirim hakkı ile emeklilik müracaatı yapanlardan yeniden rapor istenmesi söz konusu olamaz..
şimdi sormak istediğim bir konu daha var ben 07.11.2017 tarihin de işyerinde 1. yılımı dolduruyorum emeklilik müracaatını yapıp kıdem tazminatı alabilirmiyim
işten ayrılacağımı işverene kaç gün öncesi işverene bilgi vermeliyim tazminatı yanmadan nasıl çıkış yapmalıyız