Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malmüdürü Oldum

UZAKLAR

Üye
Konular
32
Reaksiyonlar
1
Sevgili arkadaşlar merhaba, sınav hazırlıkları nedeniyle uzun süre siteye giremiyordum. Bu zaman diliminde hayatımda önemli değişikler oldu. Kendini saklamayan ve diğer engelli arkadaşlara ve ailelerine örnek teşkil etmek, yılmamak, sinmemek ve bu hayatta bizde varız bizlerde bir şeyleri başarırız düşüncesiyle yıllardır kendimi hazırladığım alt yapısını tamamladığım eğitimlerden sonra girdiğim sınavda başarılı olarak, güneydoğu bölgemizde bulunan bir ilçede Malmüdürü görevime başlamak üzereyim. Sevgi ve Saygılarımla.

Oooooo, baba büyüksün! :)
Kutlarım. Başarılar dilerim...

hayırlı olsun ..
darısı deftardarlığa :))) dıyelim
gunaydoğunun hangı ilçesi bu

Ne demişlerr sabreden derviş muradına ermişşş :)
Görevinde başarılar abisi

sevgiler :)

sayın müdürün, sizin başarınız'da kendi geleceğimi gördüm;Çünkü bende sizin gibi hayata karşı hırzlı, başarma meraklısı ve okumayı çok seven biriyim. Allah banada nasip eder işallah.

Hayırlı olsun tebrik ediyorum sizi başarılar diliyorum..:)

hayırlı olsun. seni tebrik ediyorum .helal be ..

tebrikler başarınızı takdir ediyorum saygılarımla.

Hayırlı olsun kardeşim.
Darısı bize inşallah :) ilerde tabi.

Hayırlı olsun başarılar diliyorum...

Hayırlı olsun görevinizde üstün başarılar...............

Uzaklar kutlarım seni.
Daha yüksek makamlarda nasip olur inşallah.

Hayırlı olsun...
Yeni görevinizde başarılar dilerim.

Bol şans ve başarı dolu iş hayatı dileklerimle..:)

Başarı dileyen ve kutlayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Sağolun.

hayırlı olsun dürüstlükle devam edip hayırlı devam etmesini mevladan niyaz ederim

Tebrikler çok sevindim adına :) Dürüst ve hakkını vererek geçecek bir çalışma hayatın olacağına eminim :)

Hayırlı olsun allah yardım etsin....
Başarılar dilerim görevinizde

Üst Alt