Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malül aylığı kesildi, itiraz ettik. Şimdi ne olacak?

samet39

Yeni Üye
Konular
5
Reaksiyonlar
0
Babamın %60 raporu vardı kendi ileri derece de kova 2 yıl oldu maaş bağlandı ve çalışamaz raporu verildi son yapılan tetkitler sonucu malül aylığınin kesildiği yazıyordu itiraz dilekçesi verildi bunun cevabı ne zaman gelir...yine olumsuz gelirse hangi yolu izlemem konusunda yardım ederseniz sevinirim..aylık kesildiği için doktora da çıkamıyor evde ssg tarafından verilen hava tupuyle duruyor lütfen yardım edin

samet39

Maluliyet cetveli'Ne göre malul sayılmayı gerektirecek işgücü kaybının ortadan kalktığı tespit edilirse, eveti maaş kesilir. İtirazınızın sonucunu bekleyin.
Siz maluliyetinizin devam ettiğini düşünüyor musunuz?

Evet düşünüyorum çünkü 5 tane bile merdiven çıkamaz ki çalışamaz sadece kendini ufak ufak gezdirir itiraz dilekçesi olumsuz gelirse tekrardan ne gibi şeyler yapman gerekıtır yada hastane falan mı degistirsek hukuk yoluna mi gitsek .....birde sorum şu var yapılan itiraz dilekcelerinin yüzde kaçı olumlu geliyor acaba teşekkürlrr

samet39

Başkaları size emsal olamaz. Ama çoğunun itirazına olumlu karşılık verilmeyeceği kesin.

Teşekkürederim o zaman sa hakkımızı hukuki yoluyla arayacağım

Üst Alt