Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malul emekliliğim iptal edildi. İtiraz dilekçesi nasıl olmalı?

şener sef

Yeni Üye
Konular
6
Reaksiyonlar
0
Malul emekliliğim iptal edildi. İtiraz dilekçesi nasıl olmalı?

şener sef

"tü allah belanızı versin, bağlayın ulan şu maaşı" desen kafi :):)

Şaka bir yana, özel bir şeye gerek yok sahiden. "İptal edilen malulen emekli maaşımın yeniden değerlendirilerek maaşımın geri bağlanmasını arz ederim" deseniz kafi

Rabim herkesin gönlüne göre versin

Son düzenleme:
Malulen emekliliğim iptal edildi derken durup dururken iptal edilmiş değildir. 2 ihtimal var.
1. süreli rapor ile malulen emekli olup süreniz dolmuştur ve kontrol muayenesinde düzelme gözüküp maluliyetiniz %60 alına düşmüştür.
2. malulen emekli olduğunuz raporu veren sağlık kurulunun usulsüzlüğü tesbit edilmiş ise orada alınan tüm raporlar zan altında kalıp yeni rapor çıkartmanız istenip iptal edilebilir.
(Benim de iptal edildi önce 3 yıllığına malulen emekli oldum 3 yıl sonraki heyet raporun da iptal edildi. gerekçe %60 altına düşmüş. aslında düşme filan yok. Defalarca itiraz ettim , heyete girdim her seferde SGK red veriyor. Kısaca Ankara da dayın yoksa geçmiş olsun. haa şu an benim raporum var %57 ve sürekli )

Ankara'da dayım falan yok Bir tek Allah'ım var vergi indirimi aldım sonra başvurdum 2 sefer durduruldu en son kontrol muayenesinden yuzde42 oran ile emekli oldumm

Demekti malulen emeklilik için dayı lazımmış. Süreli emekli olup kontrol şartı konulanlarda kontrol olduğunda tekrar emekliliğinin devamına karar verilen var mı acaba. Malulen emeklilik iptaline itirazı sormuşsun sonrada %42 ile başka şekilde emekli oldum demişsin. %42 ile baban saray da olsa emekli olamazsın. Bende 2021 de vergi indirimi ile engelli statüsünde emekli olabilirmiş. Yahu şu an bal gibi hakkım olan ve 3 yıldır malulen emeklilik hakkım gasp ediliyor.

1990 sigorta girişi ve 3 derece engelli statüsü ile malulen değil normal yaşlılık aylığı yani normal emekli bu kural her yerde aynı Alperen

İnşallah senin de işlerin hallolur ben lösemi yani kan kanseriyim rabim kimseye vermesin5 senedir bu hastalıkla ve diğer yan etkileri uğraşıyorum rabim kimseye vermesin 2 seneye yakın maaş yoktu bir Allah biliyor bir de ailemmm 2 tanede çocuk okutuyoruz Alperen kardeşim yaşım 48

Allah yardımcın olsun abi bende yüzde kırk sürekli yüzde 40 psikyatriden rapor almıştım 2012 yılı sonunda 1 ay önce vergi indirimi için başvuru yaptım onaylanır mi çok merak ediyorum

Geçmiş olsun beyefendi.
Bende iptal olunca dava açtim
Peki şimdi ne yapiyorsunuz?

İnşallah onaylanır büyük ihtimal onaylanır sigorta giriş gun sayılarına bakıp ona göre emeklilik için talepte bulunabilirsiniz

İnşallah abi emeklilik hak etmek için daha 6yil var vergi undirinim onaylanirsa emekli olurken tekrar rapor veya vergi indirimi almam gerekir mi ?

Vergi indirimim varsa onu SSK ya verip talep ediyorsunuz yeniden almama gerek yok raporun sürekli ise oluyor bildiğim kadarı ile

maasım baglandı durduruldugu tarhte emekli ikramıyesı alamadım simdi baglandı ikramıyeyi nasıl alırım bulent beyyy

şener sef...hocam herşeyden önce çok geçmiş olsun...2 sene civarında siteye girmemişiniz o sürede nasıl geçinebildiniz,çünkü çalışacak durumda değilim diyordunuz ve anladığım kadarı ile de daha yeni emekli maaşı alacaksınız?...bayram ikramiyesi derken o tarihte müracat işlemleriniz varmıydı varsa birikmişle beraber onu da alırsınız?...birde anlamadığım baya hastalığınız var ve sadece yüzde 42 mi verdiler o kadar hastalığa çok ilginç??

once malülen emekli oldum yüzde 70 raporum vardı kestiler sonra rapor tazeledim vergi indirimine basvurdum ve yeniden yaslililk maası baglandı kontrolmuayenesi ıleomuda durduruldusonra yuzde 42 ileyeniden baglandıbenim rapor ankara maliyeden ınmıs 42 lerelösemi rahatsızlıgımvar nöröpati var mesane bozukluguvarbel fıtıgı varsimdide fibromıyaljı eklendi ayaklarda uyusma ve sidetli agrıkarsılıgı yuzde 42
ama sonucta gene baglandı buna da sükür böbrek taslarımda var masallah kaya gibiler
1990 işe giriş 3600 ustu ile vergi indirimi ile yeniden baglandı hikaye bu 5 senedir sürentedavi ve sonrası bisürü yan etkiler kemoterapi ve fazlası nasıl gecındim esim calıstı hepsibu hocam

Üst Alt