Merhaba arkadaşlar,
Aşağıda anlatacağım durum ile ilgili bilgilerinize ihtiyacım var.
Babama 2014 yılında akciğer kanseri teşhisi konmuştu ve ameliyat sonrası sol akciğeri tamamen alındı.Kemoterapi ve onkoloji sürecimiz devam etmekte iken Malulen emeklilik için başvurduk ve malulen emekli oldu(Nisan 2014 ).
2015 ocak ayında tekrar muayeneye çağırdılar, muayene tekrarına gittiğimizde onkoloji süreci devam etmiyor (onkoloji sürecinde sağ böbrekte de sıkıntılar çıktığı ve ameliyat olacağı için onkoloji süreci durmuştu) gerekçesi ile aylığını kestiler.
Babamda başka hastalıklar da var olduğu için itiraz etmeden önce başka bir hastaneden sağlık kurulundan rapor almaya çalışıyorum. Sağlık kurulu için hastalık olan polikliniklerden gerekli hastalık % yüzdelerini aldık, Şuan sağlık kurulun randevu verdiği günü bekliyoruz.
Göğüs hastalıkları (Astım&koah): % vermedi (kurula bıraktı)
Göğüs cerrahi (sol akciğer tamamen yok): % vermedi (kurula bıraktı)
Onkoloji : %20
Kulab burun boğaz (kulak tam duymuyor):%42
Dahiliye : %32
Üroloji (böbrekten ameliyat günü beklemesine rağmen):%10 verdiler.
Sağlık kurulunun randevu gününü bekliyoruz.
Bu durumda ne yapsam en doğru olur (raporun sonucu bekleyip ki ihtimalle %60 ın üzerindedir. itiraz mı etsem (nereye nasıl)) yoksa sonuçtan sonra mahkemeye falan mı başvurduktan sonra itiraz etsem (hangi mahkeme)
Belki de yanlış yapıyorumdur, bilmediğimden aklıma böyle çözümler geldi.
Acil yardım ve bilgilerinizi rica ederim.
Aşağıda anlatacağım durum ile ilgili bilgilerinize ihtiyacım var.
Babama 2014 yılında akciğer kanseri teşhisi konmuştu ve ameliyat sonrası sol akciğeri tamamen alındı.Kemoterapi ve onkoloji sürecimiz devam etmekte iken Malulen emeklilik için başvurduk ve malulen emekli oldu(Nisan 2014 ).
2015 ocak ayında tekrar muayeneye çağırdılar, muayene tekrarına gittiğimizde onkoloji süreci devam etmiyor (onkoloji sürecinde sağ böbrekte de sıkıntılar çıktığı ve ameliyat olacağı için onkoloji süreci durmuştu) gerekçesi ile aylığını kestiler.
Babamda başka hastalıklar da var olduğu için itiraz etmeden önce başka bir hastaneden sağlık kurulundan rapor almaya çalışıyorum. Sağlık kurulu için hastalık olan polikliniklerden gerekli hastalık % yüzdelerini aldık, Şuan sağlık kurulun randevu verdiği günü bekliyoruz.
Göğüs hastalıkları (Astım&koah): % vermedi (kurula bıraktı)
Göğüs cerrahi (sol akciğer tamamen yok): % vermedi (kurula bıraktı)
Onkoloji : %20
Kulab burun boğaz (kulak tam duymuyor):%42
Dahiliye : %32
Üroloji (böbrekten ameliyat günü beklemesine rağmen):%10 verdiler.
Sağlık kurulunun randevu gününü bekliyoruz.
Bu durumda ne yapsam en doğru olur (raporun sonucu bekleyip ki ihtimalle %60 ın üzerindedir. itiraz mı etsem (nereye nasıl)) yoksa sonuçtan sonra mahkemeye falan mı başvurduktan sonra itiraz etsem (hangi mahkeme)
Belki de yanlış yapıyorumdur, bilmediğimden aklıma böyle çözümler geldi.
Acil yardım ve bilgilerinizi rica ederim.