Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekli biri EKPSS ile atanabilir mi?

Aydoga

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
Memur veya işçi olarak kamuda görev yapabilirmi? Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi.

İnternetten araştırıyorum çok farklı bilgiler çıkıyor. Doğrusunu nerden öğrenebilirim.

Aydoga

Emekliliğimiz devam ediyorken memur olamazsınız. Değil sadece devlet kadrolarında, sıran bir iş yerinde dahi malülen emekli birisi çalışamaz

hozgul

Peki sınava girsem atamam olunca emekliliği iptal ettirsem olabilirmi? Lütfen yardım

Aydoga siz vergi indirimiyle mi emekli oldunuz, yada % 60 ve üzeri çalışamaz raporuyla mı emekli oldunuz? kişiler bu konuyu karıştırıyorlar onun için soruyorum

sneyper

Ben malulen emekli oldum.yüzde 60 çalışamaz raporuyla emekli oldum.

Aydoga sınava girdin sınavı kazandın, raporu iptal ettirmen gerekir asıl sorun burada raporu iptal ettirince yasal olarak bir sıkıntı yaşarmısın bu konuda bilgim yok. Diyelim ki sınava girdin ve atandın bu sana artı olarak ne getirecek veya götürecek bunun hesabını iyi yapman gerekir

Üst Alt