Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekli maaşım bağlandı. Evde bakım maaşı için bildirim prosedürü nasıl..?

kantutar42

Üye
Konular
19
Reaksiyonlar
0
selam benden dolayı eşim evde bakım maası alıyor 05.03.2012 de emekli oldum emekli oldugum için sosyal il hizmetmetler müdürlügüne bildirim yapcagız 01.04.2012 de maas başlangıc tarihi kaç aysonra ödeme yapar bilmiyorum ama en az iki aylık toplu alırım her halde iki maas alır isem bu biraz yüksek çıkacak builk maslamı bildirim yapacagız yoksa tam net maas aldıgım bir sonraki aylık ilemi bildirim yapacaz yol gösteren var mı saygılar birde şu konu hakkında görüşü olan varsa sevinirim

http://www.engelliler.biz/forum/eme...-oldum-kontrol-muayenesi-kac-kez-istenir.html

bende 1 hafta önce başvurdum sizin sgk girmeden önce engeliniz varmıydı sonradan mı kaza geçirdiniz benim rahatsızlık öncede vardı %50 idi şimdi 2000 gün oldu %80-90 raporum var sonuç ne olur diye merakla bekliyorum

Net maaşınızı bildireceksiniz toplu para ile işiniz yok.ssk nın size gönderdiği evraktaki maaş tutarını bildirin onlarda size gelip yeni bir değerlendirme yapacaklar bende öyle oldu,belki size gelmeyebilirler
2 sorunuza gelince büyük bir ihtimal 1 kere kontrole cağırılırsınız

KANTUTAR benim eşim de malulen emekli oldu.Bende ondan dolayı bakım maaşı alıyorum.ilk maaşı bankadan aldığında bankadan birde hesap dökümü al yani kaç para maaş aldığın belge iste.Banka veriyor zaten.O kağıdı bağlı olduğun sosyal hizmetler müdürlüğüne verirsin.Eve ayda giren ücrete bakım maaşı dahil edilmiyor.2.soruna gelince bize 2012 haziranda kontrol vermişlerdi.Zamanı gelince gideceğiz ne olacağını da bilmiyorum doğrusu.Kontrol mu olacak hastaneyeden tekrar rapor mu isteyecekler haziranda görüp yaşayacağız..

Üst Alt