Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekli olabilmek için dava açtım. Dava sürecinde yeniden emeklilik başvurusu?

kevın

Üye
Konular
20
Reaksiyonlar
0
slm arkadaşlar malulen emeklilig ret gelmişti (http://www.engelliler.biz/forum/eme...klilik-basvurum-reddedildi-ne-yapmaliyim.html)

malulen emekliliğim tespiti için dava açmıştım ilk davam 10. ayda bu arada tekrar malulen emeklilige başvurdum hastaneye sevk edecekler... eyer malulen emekliligi hak edersem veya yine ret gelirse dava mı etkiler mi... bu konuda bilgileri olan cevap verirse sevinirim....

Dava sizin lehinize olursa, dilekçe verdiğiniz süreden itibaren emekliliğinizi isteyebilirsiniz. Dava sonuçlanmazsa artık yapacak bir şey yok. Uğraşmak isterseniz AİHM, başvurabilirsiniz.

Kurum ikinci kez yaptığınız malulen emeklilik başvurunuzu işleme koyarsa (bundan emin değilim), dava açılmış olması sorun yaratmaz bence. Başvurunuzun sonucuna göre davadan çekilirsiniz.

cevaplar için teşekkürler bende kuruma sordum bir sorun çıkmaz dediler... emekli olursan davadan istersen çekilirsin dediler .. olumsuz olursa davan devam eder dediler..

Kevin arkadaş senden bir ricam bilgi verirmisin bugün bende avukatımın yanına gidip konuştum temyiz kararını beklemeden 3600 günle emekliğe baş vurcam avukatım bir sorun olmaz dedi senin emeklilik işin ne oldu vergi indirim belgem yok önce 3600 zümü doldurmalıyım yoksa vergi indirim belgesimi cıkarayım çalışca hiç durumum yok ne yapmalıyım bana yardımcı olurmusunuz
http://www.engelliler.biz/forum/eme...eddedildi-4-senedir-mahkeme-sonuclanmadi.html

malulen emekliliğe başwurmuştum maaş bağlama tarihi.?

2009 tarihinde malulen emekliliğe başwurmuştum. red geldi bende daha sonra dawa açtım dava dewam edior. davayı kazınırsam maaş bağlama tarihi ne zaman olur..?

Buna mahkeme karar veriyor. Ama genelde mahkemenin kararına temel olan raporun tarihi itibarı ile bağlanıyor. Mahkemeler bu şekilde haksızlık yapıyor...

emeklilik başvurunsunda

aylık bağlanmak üzere karara devredildi ne demek... internetten

Üst Alt