Merhaba, admin ve bu yoldan geçmiş arkadaşlarından yardım rica ediyorum. Annemin sağlık raporu işlerine ben koşturdum o dönem çok kötü bir iş yerinde çalışıyordum. Hiç bir şekilde izin alamıyordum. Sağlık raporunda da biliyorsunuz, her branş ayrı ayrı tahlil mr vs istiyor. Bende izin alaadığımdan sadece psikiyatriden hastalığımızı belirtebildim. Yüzde 70 psikiyatri oranıyla annem emekli oldu ama tabii sadece psikiyatri olduğu için bizi sgk iki hastaneye daha çalışamaz raporu için koşturdu. Onları da tamamlayınca bu sefer psikiyatri ama belki iyileşir diye kontrol muayenesi yazarak malülen emekli ettiler.
Ben şimdi işten çıktım anneme işten çıkmışken yardımcı olmak istiyorum İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDE sağlık raporuna itiraz ettim. Tüm bölümleri dolaşarak hastalıklarını kanıtlayarak yeni raporunu alacağım inş. Alınca oran balhthazar oranına göre yüzde 98 çıkıyor.
Onu ( itiraz sonucu oluşan yeni raporu) Sgk ya versem annem kontrol muayenesiz emekli olur mu ?
Şimdiden yardımınız için çok teşekkür ederim �� Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Tez zamanda bu rapor ve çilelerinden kırtuluruz.
Ben şimdi işten çıktım anneme işten çıkmışken yardımcı olmak istiyorum İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜNDE sağlık raporuna itiraz ettim. Tüm bölümleri dolaşarak hastalıklarını kanıtlayarak yeni raporunu alacağım inş. Alınca oran balhthazar oranına göre yüzde 98 çıkıyor.
Onu ( itiraz sonucu oluşan yeni raporu) Sgk ya versem annem kontrol muayenesiz emekli olur mu ?
Şimdiden yardımınız için çok teşekkür ederim �� Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah. Tez zamanda bu rapor ve çilelerinden kırtuluruz.