Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Malulen emekli olanlar rapor oranını nasıl öğrenebilir?
Cevapiniz icin tskl, Farzetki (Hastanaden Raporun bir Muskasini Aldim.) Daha sonra Hangi Islemleri yapmam gerk (Nereye Bas vurmam gerk ??) Sanki Karmasim bir Bir OLay, Saniyorum Benim gibi olanlar da var. Lütfen görüslerinizi yaziniz.
Cevapiniz icin tskl, yeniden rapor almak derken ilk önce nerden Baslamam gerk. Lütfen detaylarini yazamiisn niz tskl
Kafama takilan sorular var. Simdi
1.(Malulen Emekli olan Ne gibi haklari var.)
2.(ÖTVâden muaf) Denince Akla ne geliyor.
3.(Vergi den yararlanmak ne demek.)
4.(Özürlü Orani icin tekrarmi BASVURMAM Gerk Hastaneye)
malulen emeklilik işlemleri ayrı saglık kurulu engeli saglık kurulu raporu ayrı malulen emekli olunmuşsa iş gücü kayıp oranı hesaplanır ona göre %60 iş gücü kayıp oranı mevcut görülmşse malulen emekli olunur yoksa saglık kurulu raporu %100 olsa dahi onu degerlendirmezler iş gücü kayıp onarı önceliklidir sgk saglık kurulunda
ve malulen emekli olanlar hiç bir şekilde % kaç iş gücü kaybı ile emekli olduklarını asla bilemez ögrenemezler
ayşe hanım eşiniz malulen emekli olmuşsa orası tmm
engelli raporu almak için hastaneye gidip engelli saglık kurulu raporu için müracaat edilmesi gerek
ve hastaneden alınan rapor derecesi nasıl olursa artık agır engelli gibi vs ona görede diger şeylerden faydalanabilirsiniz