Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekli olanlar rapor oranını nasıl öğrenebilir?

ayse222

Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Slm, Arkadaslar Malulen Emkli oldu Esim. Yanliz % Kac Malulen Emekli oldu.?? Bunu nasil ögrene biliriz.??

Enaz %60 dır. %60 ve üzerine malülen emeklilik olur. Raporunuzda yazar.

@ozgurmeric74
Raporları biz göremiyoruz direk sgk'ya gönderiyorlar söylemiyorlar da , bir gizlilik içinde.

Cango,
Raporu almış olduğunuz hastaneye müracaat ediniz bir nüsha isteyiniz yok derler ise sağlık kuruşu raporu için müracaat ediniz.

Kardesim Allaha sukur olmussun iste emekli
napacan oranı. bende oldum bise demediler
oran felan soylemiyorlar.Al maasını Devlete
dua et

me.tin

Tamm da Vergi indirimi ne bilim Araba alirken, Bildigim Kadari ile (Porsentini %) Önemi var. Beni Bilgilendirseniz sevinirim tskl.

ayse222

Bunu öğrenmek mümkün değil, çünkü malulen emeklilik raporunda oran yazılmaz. Başka haklardan yararlanabilmek çin yeni rapor almak gerekir

Cevapiniz icin tskl, Farzetki (Hastanaden Raporun bir Muskasini Aldim.) Daha sonra Hangi Islemleri yapmam gerk (Nereye Bas vurmam gerk ??) Sanki Karmasim bir Bir OLay, Saniyorum Benim gibi olanlar da var. Lütfen görüslerinizi yaziniz.

Cevapiniz icin tskl, yeniden rapor almak derken ilk önce nerden Baslamam gerk. Lütfen detaylarini yazamiisn niz tskl

Kafama takilan sorular var. Simdi
1.(Malulen Emekli olan Ne gibi haklari var.)
2.(ÖTV’den muaf) Denince Akla ne geliyor.
3.(Vergi den yararlanmak ne demek.)
4.(Özürlü Orani icin tekrarmi BASVURMAM Gerk Hastaneye)

malulen emeklilik işlemleri ayrı saglık kurulu engeli saglık kurulu raporu ayrı malulen emekli olunmuşsa iş gücü kayıp oranı hesaplanır ona göre %60 iş gücü kayıp oranı mevcut görülmşse malulen emekli olunur yoksa saglık kurulu raporu %100 olsa dahi onu degerlendirmezler iş gücü kayıp onarı önceliklidir sgk saglık kurulunda

ve malulen emekli olanlar hiç bir şekilde % kaç iş gücü kaybı ile emekli olduklarını asla bilemez ögrenemezler

Halil063 tskl. tamm maluluk isleri Saglik kurulu ayri diyrsunuz. onu anladik, su yukaridaki islemler kafama takiliyor.

ayşe hanım eşiniz malulen emekli olmuşsa orası tmm
engelli raporu almak için hastaneye gidip engelli saglık kurulu raporu için müracaat edilmesi gerek
ve hastaneden alınan rapor derecesi nasıl olursa artık agır engelli gibi vs ona görede diger şeylerden faydalanabilirsiniz

Tskl. Bilginiz icin Halil063. Peki engelli raporu almak için Heranki bir Hastanedenmi alinacak. Yok sa ARASTIRMA Hastanesindemi alinacak.

ayse222 kardeşim hastane raporun fotokopisi ni asligibidir yazıp imzalayıp vermedi mi size sadece kuruma mi gönderdi

Üst Alt