Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen Emekli Olanlara bağlanan maaş nasıl hesaplanıyor?

Ziya_42

Yeni Üye
Konular
7
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar Malulen Emeklilikte bağlanacak maaşlar SSK da yatan primlere göre mi hesaplanıyor? bilgisi olan var mı?

ben Özel şirkette çalışıyorum. primlerimde 2 bin tl üzerinden yatıyor. organ nakli sırasındayım. ancak çalışmak zorluyor artık. bende bağlanan maaşları 600 falan duydum ve istanbulda bu bana yetmez diye çalışmaya direndim. sizin tanıdığınız var mı? malulen emekli olup maaşı kaç alıyor?

Engelli Emekli Maaşı Nasıl hesaplanır Detaylar nelerdir ?

Arkadaşlar,
Şimdi engelli emekliiği ilgili bir kaç soru sormak istiyorum.
20 sene 4400 gün emekli şartlarına tabiyim. 2024 yılında emekli olacağım. Ben emekli olurken prim günü kaç gün olarak hesaplanacak daha önce örneğin 7800 günüm olsa bile 9000 gün olarak hesaplanacak diye duymuştum bu doğrumudur ?
Prim gün sayısının fazla olarak hesaplanması maaşa katkı sağlar mı ?
Maaşı arttıran prim gün sayısımı toplam yatırılan prim mi Önemli .?
Kimi arkadaşlar 60 bin lira toplam prim yatırırken kimileri 350 bin lira prim yatırmış e maaşları farklı oluyormu ?,
Kim hangi primle ne kadar emekli maaşı alıyor linkine yönlendirmeyin lütfen oraya baktım :)
Teşekkürler

benim 10 yıl 1800 gün sordum bana 450 500 dediler ben organ nakli oldum

En çok prim yükselten 2000 öncesi primler sonra 2008 e kadar olan primler yüksek hesaplanıyor

Ve sonunda ekleyeyim mesela ben 1800 gün ile emekli oldum ama 5400 e tamamlayıp hesaplandı ve 1350 maaş bağlandı fakat 25 yılı tamamlaması için yüzde 10 kesiliyor net 1247 alıyorum .darısı bekleyen tüm arkadaşların başına

Malulen Emekli Olanlar Arkadaşlar

Merhabalar, Malulen emekli olan arkadaşlar ne kadar maaş bağlandı. lütfen mesajımı okuyan herkes cevap yazsın. lütfen...

Malulen emekli olursam ne kadar maaş alırım yaorumlarınızı bekliyorum

Merhaba arkadaşlar
engin bilgi ve tecrubelerinize güveniyorum
ben engelli bir vatandaşım sigorta başlangıcım 14/06/1997
ve prim gün sayısı 2241 gün ve askerliğimi 6 ay yapabildim şu anda çalıştığım iş yerinden 1200 tl maaş alıyorum ve sigortam tam yatıyor
malulen emekli olursam ne kadar maaş alırım yorumlarınızı bekliyorum...
Teşekürler

rapor oranınız ne malülen emekli olmak zordur malülen emeklilik için 10 yıl 1800 prim yeterli onun için kurumun hastaneye sev edip en az 60 iş gücü kaybı vardır diye rapor almanız yeterli daha önce alınmış raporların malülen emeklilikte gecerliligi yok kurum sevki şart buradan baglanan maaşlara bakarak fikir edine bilir siniz net kimse söyliyemez baglanma oranı ve yatırılan prime göre degişir http://www.engelliler.biz/forum/eme...nu-ile-ne-kadar-emekli-maasi-aliyorsunuz.html egerki malülen olamaz iseniz vergi indirimi ile alacagınız orana göre engelilerin yararlandıgı erken emeklilikten yararlanırsınız

2008_oncesi.PNG

yorumunuz için teşekürler
peki net olarak ne kadar maaş alabileceğimi nasıl öğrenebilirim
arkadaşlarım herhangi bir muhasebeciye hesaplatmam daha doğru olacağını düşünüyorlar
sizce nasıl net bir cevap alırım...

malulen emekli olacak lar ne kadar maaş alabilir nasıl hesaplanır?

merhaba.
arkadaşlar
su an çalışmıyorum hastalıklarım engelledıgı ıcın yesıl kartlıyım %60 engellı raporum var
1 mayıs 1997 sigorta girişliyim
600 gün bağkur hizmetim var
1630 gün de sigorta ssk sigorta hizmetim var
toplam 2230 gün hizmetim var
bu sekılde malulen emeklı olursam ne kadar maaş alabılırım burdakı bılgılere gore başvuru yapacam v
ercegınız bılgıler cok onemlı sımdıden tesekurler.

Canisi

oha 688 tl emekli maaşı vay be ülke uçuyor mezara kadar çalışmaya devam .

Malulen maas

Ziya_42
malesef ilk iki ay 662 tl aldim son bu ay zamla birlikte 749 tl cok dusuk insan gecinirmi bu parayla.zaten ilac icin 50 yl ye yakin bir kesintim oluyor bobrek nakilliyim

Merhaba bende malulen emekli oldum. Bundan iki sene önce benim sigortam asgari ücretin çok üstünde yatmasına rağmen 975 TL maaş bağlandı. Şu an aldığım maaş 1300 TL asgari ücret bile değil. 1300 emekli maaşı ile İstanbullun göbeğinde geçim mücadelesi veriyorum. Allah herkese yardım etsin özellikle de yeni emekli olanlara olacak olanlara

Merhaba ben bundan iki sene önce malulen emekli oldum.Benim sigortam asgari ücretin çok üzerinde yatmış olmasına rağmen 975 TL maaş bağlandı. Zamanlarla şuan 1300 TL emekli maaşı alıyorum.Asgari ücretin altında. İstanbullun göbeğinde geçim mücadelesi veriyorum. Allah yeni emeklilere ve emekli olacaklara yardım etsin. Emekli maaşları çok düştü günden gunede bağlanan maaş düşüyor maalesef.

:) Şaka gibi dimi
RTE başımızda olduğu sürece emekli ve engelliler hak ettiği hiç bir şey alamaz
2008 öncesi aylı bağlama oranı % 60 iken şimdi %35 oy verenler bunu göremiyor çünkü araştırmıyorlar cahil kesim onların hatasını gelecek nesil cekecek ve bizden başladı bile

doktor emeklisine 2000 zam torba yasadan geçti ocakta yapılacak

SNITCI

hayır değilim ülkede çok çok az maaş alan kesim varken bitarafa bukadar zam vermenin adaletsiz olacağını düşünüyorum

nfrysmn

Memurlarda öyle değil mi işçi emeklisine bak memur emeklisine bak arada dağlar kadar fark var

SNITCI

şuandaki sistem böyle hatta 2000 yılı öncese işçiyle şimdiki arasında bile fark var bil bakalım kim yaptı

Üst Alt