Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekli olduğum e-devlet sitesinde göründü. Şimdi ne olacak?

metinbey

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,

Uzun süren iş mahkemesi ve yargıtay süreçlerinden sonra malulen emekli olmaya hak kazandım.Avukat dilekçeyi SGK'ya verdi ve yaklaşık 1 ay 10 gün sonra e devlet üzerinde malulen emekli gözüküyorum.Banka bilgileri de belli olmuş.Sadece emekli aylık bilgisi gözükmüyor,takip eden ay gözükecek diyor.

Bu aşamada ben ne yapacağım?Belirtilen bankaya mı gideceğim,dava sürecinde biriken para ve son maaş yatmış mıdır?

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

@metinbey

önümüzdeki ay başı muhtemelen haziranın 8 ine kadar miktar ve maaş günü yazacaktır. tahminimce tüm paranız yatar. gidip e devlette yazan bankadan alacaksınız.

metinbey öncelikle hayırlı olsun emekliliğiniz sisteme yansımış haziran 10 gibi tekrar e devletten takip edin ödeme gününüz orda belirecektir belirtilen tarihte bankaya gidip birikmiş maaşınızı çekersiniz.

Çok sağolun cevaplar için,e devleti takipte kalacağım.

Adrese de teyit için herhangi bir belge yollarlar mı?

metinbey evet ev adresinize bağlanan maaş ve ödeme gününüzü belirten evrak sgk tarafınıza gönderilir ancak beklemeyip maaş tutarı ve ödeme gününüzü sgk gidip beklemedende öğrenme olanağınızda var onların ekranında bellidir şu an.

Üst Alt