Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekli olduktan sonra evlenilebilinir mi?

teasolves

Üye
Konular
23
Reaksiyonlar
0
Malulen emekli olduktan sonra evlenilebilinir mi ?

malüllen emeklilik ile TÜRK MEDENİ KANUNUN hiçbir bağlantısı yok .. ister evlenirsin ister boşanırsın kısıtlama yok bu konuda

şu var psıkıyatrıden emekliysen vasiliğin varsa evlenme konusunda vasinde imza atıyor .. yasal danışmanın atandıysa kendin imza atarsın nikah defterıne

vasin varsa doktorunla konuşup vasi istemıyorum ifadesiyle rapor alırsın .. bu aldığın raporu aile mahkemesıne vasiliğin iptali için dava acarsın . mahkeme senı hastane sağlık kuruluna gönderır sonucunu bekler duruşma tarıhı belırler .. vasilik kalktığı an nikah defterını kendın ımzalarsın

bu raporda vasiliğin kaldırıması uygundur -- yasal danışman atanması uygundur cümlelleri yazar .. rakam ıle özürlü oranını yazmaz..

Rahatsızlığınız teşhisi neydi . Yüzde kaç tam olarak bende baş vurdum malülen emeklilik için psikiyatri den rahatsızlığım . Sonuç bekliyorum . Siz olmuşsunuz emekli darısı bize

Üst Alt