Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekli olduktan sonra ilerde başka statüye döndürebilir miyim?

ömererdem

Üye
Konular
12
Reaksiyonlar
0
arkadaşlar benim 16.08.2015 10 senen ve 3600 prim doluyor ve %82 raporum var şimdi malulen emekli olsam
birinci dereceye göre 15 sene istiyorlar şimdi malulen emekli olsamda 5 sene sonra vergi indirim emekliliğe dilekçe hakkım var mı

emekli olmadan önce bu konuları sizinle paylaşmak istiyorum ki sonrasında yanlış hamle yapmayım.

malulen emeklilik için10 yıl 1800 gün prim ve tek hastalıktan en az %60 özür oranı almalısınız

benim 3600 fuul var bir fiil çalıştım zaten emeklilik hak ediyorum benim sorum onla alakalı degil
beyim tümörün den hastalıgım var zaten % 82 rapor önceden verilmiş bana

ömererdem

Bunu neden isteyesin ki? Sana sağlayacağı hiç bir avantaj olmaz. Ama evet, teorik olarak çalışmaya başlamak istediğin gerekçesiyle malulen emekliliğinin sonlandırılması için dilekçe verirsin sigorta müdürlüğüne, onlar da malulen emekliliğini sonlandırı. Sonra nae yapmak istersen yaparsın...

Üst Alt