Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekli oldum. 890 TL bağlandı. İtiraz etmeli miyim?

Abdi27

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadslar ben kironik kalp yetmezsizligi olan bır vatandasım ve bu ay malulen emek lı oldum
ama rapor oranım 100% ve 1867 gunum var bana baglanan maas 890 tl buna ıtıraz etmelımıyım ne olur yardım edın veya neler yapa bılırım

şimdiye kadar hep asgari ücret aldıysan ve malülen olduğun için normal bence genede araştır sitelerde hesaplama robotları var

Abdi27 bende malulen emeklılık ııcın basvurdum suan sgk 2 hastaneye sevk ettı raporda EF%29 KRONIK KALP YETMEZLIGI +KOAH VAR sızın durumunuz neydı ? kac ayda sonuclandı ? benımde 2000den once 1847 gunum var +224 gun ıstege baglı prım odemelerı asgarı ucretın 1.5 katı gıbı odendı maasa gore eger emeklı olursan sızce maas ne olur? ozur oranına gelınce %100 EF KALP YETMEZLIGI+hıpertansıyon +KOAH var bu duruma gore emeklılık kabul edılır herhalde bılgısı dusuncesı olan arkadaslar varsa cevaplarsalar sevınırım teskurler

Kardesim bende kronik kalp yetmezsizli var bendede ef %20 malulen emekli olurdun benide iki hastaneye sevk ettiler toplap 2,5 ayda sonuclandi sigorta gunum ise 1867 gunum vardi ve hepsi asgari ucretten yatti kardesim

Sagol kardesim

Abdi27 tekrar gecmıs olsun kardesım ben ım daha 1 hafta oldu 2. hastane raporum heyet raporu dogrudan ankaraya mı gıdıyor ? ankaradkı ıslemlerı nereden takıp edılebılıyon? bana hastane 1- 1.5 ay surer ankara dedı bu kadar cokmu gec sonuclanıyor? sen emeklı oldugunu eya ankaranın malılıyetı kabul ettıgını nasıl ogrendın ?bılgılerın ııcın saol ALLAH saglık versın teskkurler

Abdi27 kardesim hayırlı olsun sgk başlangıcını pirim günlerini kaç günü 2008 öncesi veya sonrası yazarsanız gerekse toplam kazancının kaç tl olduğunu da söyleyebilirmisiniz ? Tşkler.

Abdi27 ayrıca aylık baglama oranın % kac 2000 oncesı ?kazanc matrahı neydı ? malulen emklılıkten sonra % 100 raporunla hangı haklardan faydalanabılırsın ? cevaplarsan svınırım kardesım

Abdi27 ayrıca aylık baglama oranın % kac 2000 oncesı ?kazanc matrahı neydı ? malulen emklılıkten sonra % 100 raporunla hangı haklardan faydalanabılırsın ? cevaplarsan svınırım kardesım

sgk ya e-posta gönderin, gerekli açıklamayı yaparlar. selametle...

Üst Alt