Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekli oldum ama rapor oranımı bilmiyorum! Nereden öğrenebilirim?

panta1907

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
öncelikle herkeze merhabalar.
ben 3. evre göğüs kanserinden malülen emeklilik için başvuru yaptım. ve sonuç 1 hafta önce elime geçti malülen emekli olduğumu söylediler. bugünde ssk dan aylık gelir bağlama kağıdı geldi 672.00 tl maaş bağlamışlar .
sorum şu olucak . biliyorumki %60 üzeri olanlar malülen emekli olabiliyor ama ben malülen emekli oldum ama yüzde kaç raporum var bilmiyorum . ssk sordum %60 üzerinde raporun olmasa emekli olamazsın dediler fakat elimde malülen emekli olduğuma dahil ne rapor var ne bilgi var bu raporu nereden öğrenebilirim.ne yapmam gerekiyor. şimdiden ilginize teşekkür ederim . ve malülen emekli nelerden faydalanabilir öğrenmek istiyorum.

h sınıfı ehliyet almak için başvuru yapıcam. ama elimde hiçbir evrak rapor yok nasıl olucak hiçbir bilgim yok kusura bakmayın yeniyim. raporu aldığım yer araştırma hastanesi orasıda h sınıfı ehliyet için rapor vermiyormuş devlet hastanesine gidicem malülen emekli olduğuma dahil hiç bir evrakım yok nasıl yapıcam bilmiyorum:(

malulen

bende malulen emekli oldum ama.ne.elimde bir bilgi nede orani bildiren bir belge. var.oysaki bilgilendirmeleri gerekmiyormu.ben bobrek nakli olsun.nakil %70 veriyor goz ve tansiyon da ikisinin toplami %90 ama digerleri kav verdi net bir bilgim yok bilgizi olan varmi

Üst Alt