Arkadaşlar ben siteye yeni üye oldum bende bipolar hastasıyım yanlız benim şöyle bi sıkıntım var ben işbankasından malulen emekli oldum bakırköy ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden şöyle bi raporum var (bipolar duygulanım bozukluğu denilen hastalığının tespit edildiği 11 yıllık hastalık öyküsü olduğu 9 yıldır tedavi gördüğü hastalığının hızlı döngülü seyrettiği kronisite kazandığı çalışma gücünün %70 ini kaybettiği düzenli ve sürekli çalışamayacağı malulen emekli olmasının uygun olduğu tıbbi kanaatini bildirir sağlık kurulu raporu oy birliği ile verildi ) benim merak ettiğim ben engellimi sayılıyorum hani bu engellilere tanınan haklardan yararlanabiliyomuyum ? Haklarım neler ? Bana bu konuda yardımcı olurmusunuz ...şimdiden çok teşekkür ederim...
Selam arkadaşlar ben %70 bipolar duygulanım bozukluğuyla malulen emekli oldum bende ötv muafiyetinden yararlanabiliyomuyum....
Selam arkadaşlar ben %70 bipolar duygulanım bozukluğuyla malulen emekli oldum bende ötv muafiyetinden yararlanabiliyomuyum....