Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekli oldum. Kontrol istenip istenmediği anlamadım..?

stelyopasa

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
iyi akşamalar kolay gelsin

ben 02.03.2017 tarihinde malulen emekli oldum maaşım bağlandı 800tl + 70 tl vergi indirimi. psikiyatriden oldum.
www.enabiz.gov.tr sitesinden raporlar kısmına giriyorum malulen rapor başlangıcı 24.10.2016 rapor bitiş tarihi: 25.10.2017 diyor.
benim raporum 1 senelik mi? 25.10.2017 tarihine yaklaşınca SGK ya tekrardan başvuracak mıyım.
bugünde elime sgk tarafından belge geldi maaşım ve diğer ayrıntılar yazıyor orada da rapor başlama tarihi 24.10.2016 bitiş tarihi kısmında da HAYIR yazıyor yani bir daha kontrole gitmiyecek miyim

ben bi anlam veremedim yardımcı olurmusunuz bana çok sevinirim...

En net bilgiyi bağlı olduğun ssk ya gidip alacağın emekli maaş belgesini incelemen de yazar

stelyopasa

Bir kontrol tarihi yazılmamışsa, raporun süreli ya da sürekli olmasına bakılmaksızın, emeklilik de sürekli olarak onanmış demektir. SGK'ya gidip kontrol muayenesi istenmediği de teyit edilebilir...

konrol muayenesi istemezler bence e nabızdaki ilaç kullanım raporudur

stelyopasa kardesim psikiyatri den emekli oldum demişsin rahatsızlığınız tanisi nedir. Nasil bir süreçten gectiniz bilgi vermenizi rica ediyorum .ayni psikiyatri den bende basvurdum da .

Üst Alt