Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekli olsam da Yetim aylığı alabilir miyim?

berkbilgesu

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
Herkese selamlar

Arkadaşlar %81 Engelli raporum var yalnız raporum Ağır özürlü değil. Malulen emekliliğe başvuru yaptım .. Emekliliğim onansa Da babamın maaşından yararlana bilirmiyim? Ben SSK dan emekli olmak için başvuru yaptım.. Rahmetli babamda SSK dan emekli idi????

Aynı sosyal guvencede olduğundan dolayı olmaz ve yetim aylığı şartları değişti . Ağır özürlü ibaresi eklendi .sürekli özü ibaresi yerine ağır özürlü ibaresi kondu .Ayrıca senin alacağın maas asgari ücretten fazla ise gene olmuyor yetim maaşı ..

@_DORLİ_
peki bu ağır özürlü - sürekli özürlü ibaresi malülen emekliler için de değişti mi
siz kaynak verir misiniz burada mümkünse

Ben de basvurmuştum çok ugrasmıştım aylarca almak için olmadı .. Tecrube ve tartışmalarla sorarak yasayarak ögreniyoz .. Bu konularla ilgili arkadasım vardı bilgili ona da bahsettim ağır özürlü ibaresi getirildi şimdi başvursan bile raporun yetmiyor dedi . Kaynak ise googleden arama yapıcan -- arastıracan -- inceleyecen -- bilenlere soracan ..

Üst Alt