Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekli olursam ne kadar maaş alabilirim sizce?

Konular
4
Reaksiyonlar
0
Merhaba değerli site sakinleri;

Yine bir fikrinize ihtiyacım var .
Daha önceden de yardım almıştm bu konuda sizlerden ,benım malüllük hakkım doldu ve suan diyalize giriyorum ,emekli olup olmamak arasında kararsızın cunku maasım cok ıyı malül olursam ne kdr tahmini maas alırım. Bu konuda fikri olan paylasırsa sevınırım.

-MALULLÜK maasım tahmini ne kdr olur?( asgari ücretten yatmıyor primlerim yuksek)

TEŞEKKÜLER şimdiden

sağlıklı günler herkese.....

kardeş onu kimse bilemezki sigortalılık süren yatırılan primlerin toplamıbunlar önemli çok değişik bir soru sormuşsun
emekli maaşı .com var orda hesaplanıyor
birde engel derecen nedir malulen emekli olabilmen için %60 olması ve hastalığının sigorta sürenden sonra çıkmış olması lazım
hemodiyaliz görüp nerede çalışıyorsun varmı öyle işyerleri haftada 3 gün izin veren

nfrysmn arkadaşım;

kımsenın net bisy bılemeyecegını bende bılıyorum ama tahminen ne olur sadece ona ihtiyacım var...
sorduguum soruda bütün sartları tamamlamış olarak soruyorum.

seeyoulater

İl sigortalı olduğunuz tarih ve hangi tarihlerde ne kadar prim ödendiği önemli. Eğer 2000 sonrası prim ödenmişse, maaşınız yarı yarıya düşer gibi düşünün.

sayın oturanboğa; abim

ilk sıgorta tarıhım 2006 primlerin yuksek ( özel bir şırktte)çalıştıgım için
eğer düşük bir maaş alırsam işimden ayrılmak istemem :( benm için önmlı olan suan en az ne kdr bir maaş bağlanır?

ssk gidicem haftaya büyük ıhtimalle sadece bnm gbı bır surecı yasayan varsa paylaşırsa cok sevınırım.

seeyoulater

Paraya ihtiyacınız varsa, emeklilik kötü bir tercih olur o zaman. Çünkü maaşın çok düşeceğinden kuşkunuz olmasın.

Üst Alt