Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekliler ek ödeme alabiliyorlar mı?

ONE

Yeni Üye
Konular
8
Reaksiyonlar
0
merak ediyorum da biz malulen emeklilere ek ödeme yok mu?maaşım 1156TL!

değerli yayın yönetmenim bu ek ödeme 1 defa mı verilir yoksa her ay maaş ile mi verilir?

değerli yayın yönetmenim beni bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim.

mehmet b.

Eskiden zarf doldurur vergi indirimi alırdık. O kalktı yıllar önce, onun yerine alınan aylığın %4'üne denk gelen miktarı devlet vergi iadesi gibi ödüyor.

hozgul ben malulen emekli yim maaşim 664 tl ek ödeme 33 tl . E devlette ve eve gelen kağıtta böyle yazıyor . Aylığıma göre 26 tl ek ödeme almam lazım neden 33 çıkıyor o zaman kardeş beni bilğilendirirsen sevinirim

@mehmet b.

rakamlarda bir gariplik, lütfen e-devlette gördüklerinizi kuruş dahil yazabilir misiniz?

Aylık ne kadar, ek ödeme ne kadar gözüküyor?

hozgul
bürüt aylık tutarı 664,47
Ek ödeme 33,22
Aylık türü Malüliyet aylığı
Aynen böyle yazıyor
Tarım çiftçi bag kur dan emekli oldum

@mehmet b.

Normalde ek ödemeyi 26 ile çarptığınızda ek ödeme dahil aylığınız çıkar. Ama sizde bu hesap tutmuyor. Bunun bir nedeni şu olabilir: Yeni emekli olduysanız, ek ödeme biriken olabilir. Aylık Başlangıç Tarihi ve ödeme gününü de yazar mısınız?

Bürüt nedir anlayamadım... E -devlette "aylık tutarı" ve "ek ödeme tutarı" diye iki rakam olması gerekir.

Aylık başlangiç tarihi 01.09.2017 ödeme günü ayın 28 i 2 defadır alıyorum ilk seferde 3 aylık birikmişti 2023 tl aldım 2 ci ay 697 aldım . bu defa da alırsam 3.ay olacak .
Aylık tutarı 664,47
Ek ödeme tutarı 33,22 hozgul

@mehmet b.

Konuda uzmanlaşmış arkadaşlara soralım isterseniz. Zira mevzuyu çözemedim.

@ozgurmeric74 hocam sizin kanaatiniz nedir? [FONT=sans-serif]Aylık tutarı 664,47, [/FONT][FONT=sans-serif]Ek ödeme tutarı 33,22 Burada bir tuhaflık mı var, ben mi hatalı hesaplıyorum?[/FONT]

merhaba

hesap doğru. ek ödemesiz maaşı 664,47 tl+ 33,22 ek ödeme toplam 697,69 tl alacağı maaş.
2 aydada aynı parayı almış. e devlette yazan aylık tutarına ek ödeme dahil değil.
ilk aldığı 87 günlük parada doğru. eylül 697,69+ekim 697,69+kasım 627,92 toplam 2023.
33,22 tl ek ödemesi her ay alacağı aylık ek ödeme.
hozgul

maaş 1000 tl altı olduğu için % 5 hesaplanıyor

evet 1000 tl altı maaş bağlananlara ek ödeme %5 olarak ödenir.

ozgurmeric74

Ek ödemeyi 26 ile çarptığımızda ek ödeme dahil aylığı vermesi gerekir diye aklımda kalmış. Fakat burada ek ödemeyi 26 ile çarpınca sonuca ulaşılamıyor. MRM 'nin dediği gibi o halde ek ödeme %4 değil, 1000 TL'nin altında %5 ???

oradaki 33,22 tl ek ödeme aylık ek ödeme. o 21-26 çarpımı ilk maaş alırken birikmişlerle çıkan 87 günlük ek ödeme ile yapıyoruz. onun ilk maaşı bağlandığında çıkan ek ödemesi 96,33 tl olması gerekir. 96,33*21=2023 tl. evet ek ödemesi %5.
hozgul

emekli maaş hesaplaması tek çatı altına toplanırsa buna vergi indirimiyle emekli olanlarda dahil edilirmi yoksa ayrımı tutulur?

hilal72

birikmiş ek ödeme değil aylık ek ödemesi 33 tl dir. 3. maaşını alıyor. ilk maaşta çıkan ek ödeme sizin dediğiniz. o ödeme birikmişler dahil 96,33 tl

bak maaşı düşük olanları ek ödemesi %5 dir yüksek olanların ek ödemesi % 4 dür çıplak maaşınızın üstüne bu oranları koyarak hesap olacak

bankam ile görüştüm bankamın bilgisi yok nereye yatıyor ek ödemelerim? yardımınıza ihtiyacım var teşekkür ederim

? ama benim yardıma ihtiyacım var :(

özür dilerim ben zaten alıyormuşum 1100tl+ek ödeme 46tl=1156tl eder tamamdır sağolun

Üst Alt