Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekliler emekli olurken toplu para alıyor mu?

Savaşçı

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Arkadaşlar malulen emekli olacak biri halen toplu para alabiliyormu. Bende şizofreni tanımlanmamış. Psikiyatri hastalığı var yüzde kaç alırım 10 yıldır tedavi oluyorum. Hastaneden yüzde seksen tedaviyle düzenlemeyen şizofreni raporum var. Ruhsal ve duygusal olarakta geçiyor hastalık süreğen bir hastalık

çalışıyor iseniz kıdem tazminatı alırsınız işyerinden o kadar

malulen emeklilik için başvuru ve hastane sevki sonrasında, "Emeklilik kabul edilene" kadar arada geçen zaman için
Birikmişler adı altında biriken aylıklar verilmişti bana. sizin bahsettiğiniz bu olabilir sanırım

Herhalde odur. Şimdi 15 günde emeklilik belli oluyor herhalde. Okadar zamanda nekadar verecekki

malüllük tespiti için hastaneye sevk edilecek, gerek görülüyorsa yatış yapılıp gözlem yapılacak, heyet günü alınacak hepsi 15 güne sığar mı bilemem. benimkisi 4 aydan fazla sürmüştü eskiden tabi on sene evvel.

Benim rapor hastaneden var.raporla birlikte hastaneye sevk edicek. Ankara falan en fazla 15 gün diyorlar. ama senin dediğin gibi olursa en fazla 6 ayı bulur

bahsedilen emekli olunurken en son işyerinden kıdem tazminatı alma durumu gibi geldi bana ama..?

Üst Alt