Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilerden yapılan kesintiler normal mi?

ilahiyatci

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
herkese hayırlı sabahlar 2008 de yuzde 90 la malulen emeklı oldum bagkurdan ancak ozaman uzerıme işyerı vardı malıyeden falan ısyerını kapattım bagkura gıttıgımde malıyeden almıs oldugum kagıdı almadılar gerek yok bız malulen emeklıden saten kesıntı yapmıyoz dedıler orda bı bayan lakın bır dahada işyerı falan acmadım ancak o ibb kagıdını bagkurdan almadılar yaklasık malulen emeklı oldugum tarıhten ıtıbaren 85 tl saglık kesıntısı adı altında her ay sureklı kesılıyo nedenını sordum bagkura gecende bana 10 yıl kesılecek dedıler sizce bu kagıdı almadıkları ıcınmı bu para kesılıyo benım masımdan sımdıden tşk bırde pırımde saglık kesıntısı yatırmamıs olursun dedı bana memur nasıl oluyo ben pirımlerımı tam olarak yatırdım

Aynı şeden mi bahsediyoruz bilmiyorum ama, ben de malulen emekliyim ve benden de sağlık giderleri için ilaç-muayene-reçete vb. adlarla kesinti oluyor.

Üst Alt