Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekliliğim iptal edildi. Dava için avukat önerisine ihtiyacım var..?

intente

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhaba arkadaşlar,
2009 yılında Akciğer Kanserinden ameliyat oldum. 2011 yılında da müracaatım sonucu aldığım raporla 2 yıl sonra kontrol muayenesi şerhi ile malulen emekli oldum. Malulen emekliliğim kontrol muayenesi sonucu iptal oldu. Gerekli itirazımı yaptım YSK dan ret yazısı elime ulaştı. Ağır özürlü olmayan 100% sürekli engelli raporumda var.
Dava açmak istiyorum. İstanbul da yaşıyorum konuya hakim avukat ihtiyacım var. İş davalarına bakan bir avukatla görüştüm bana YSK dan olumsuz cevap aldıysan dava açmana gerek yok YSK nın üstünde bir kurum yok dedi. Forumda yaptığım incelemelerde bunun yanlış bilgi olduğunu düşünüyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

%80 vardı 3.5 yıl önce. Engelli olarak emekli olabilirim aslında ama 1300 gün eksiğim var.

ysk dan ret geldiyse boşuna kürek çekersin gününü doldurmaya bak

Arkadaşlar YSK dan gelen ret yazısıyla dava açıyorlar.

Avukat önerisinde bulunacak kimse yokmu.

intente

SGK yüksek sağlık kurulunun red kararı vermesinin mahkeme yolunu kapatması ya da olası mahkeme kararını etkilemesi asla söz konusu olamaz. Kurumun bir kurulu tabii ki kurumu kollar ve zaten dava edilecek olan da o kurum.

Avukat konusunda bir önerim yok maalesef.

Üst Alt