Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekliliğim iptal edildi ve bana borç çıkartıldı!?

halil_celik

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
1997 yılında malulen emekli oldum sağ diz üstü ortopedi özürlüsüyüm emekli yaptılar.
Beni yanlışıkla 2011-2013 yılında 8 gün ve 5 gün sgklı göstermişler haberim yok o yüzden maaşım kestiler ve bana 2011 dan beri 2016 ya kadar olan parayı istiyorlar benden ve emekliliğimi alamıyorum.

heyete girdim sevk ettiler %48 özürlü raporu verdiler o yüzden SGK Kocatepe bana ret verdi emekli olamazsın malul değilsin dediler maaşımı bağlamadılar.

1997 emekli olmuşum. Beni 2008 deki kanuna tutuyorlar bildiğim kadarıyla. Ne yapmam gerek bana bi yol gösterirmisiniz? Ne yapacağımı şaşırdım.. şimdiden teşekkürler

halil_celik

Maalesef, konuyu mahkemeye taşımaktan başka bir yol yok. Çözüm üretilebilir mi bilemiyorum. Sizi sigortalı yapan şirkete de dava açmanız gerekebilir. Bir avukatla görüşmelisiniz.

Dosyasına konuldu ret mi emeklilik mi?

1997 senesinde emekli oldum malülen kalıcı ortopedi özürlüsüyüm. 2016'da sigorta girişinden çalışıyor diye maaşım kesildi. Tekrar müracaat ettim emeklilik için Kocatepe red verdi Yüksek Sağlık Kurulu'na gönderdim itiraz ettim onlar yazıştılar. Dosyam tekrar incelendi. Ankara SGK emeklilik servisinde böyle bir yazı var dosyasına konuldu evrak kapandı nedir bu sizce? red mi yine maaş bağlandı mı ?

1 31.03.2017 ANKARA SGİM KOCATEPE SAĞLIK SGM DESTEK HİZMETLERİ-1 (GELEN/GİDEN EVRAK) SERVİSİNE ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
2 31.03.2017 ANKARA SGİM KOCATEPE SAĞLIK SGM DESTEK HİZMETLERİ-1 (GELEN/GİDEN EVRAK) SERVİSİNE
3 31.03.2017 ANKARA SGİM SIHHIYE SGM DESTEK HİZMETLERİ(GELEN EVRAK) SERVİSİ-1 ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
4 31.03.2017 ANKARA SGİM SIHHIYE SGM DESTEK HİZMETLERİ(GELEN EVRAK) SERVİSİ-1
5 03.04.2017 ANKARA SGİM SIHHIYE SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-8 ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ
6 03.04.2017 ANKARA SGİM SIHHIYE SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-8
7 03.04.2017 ANKARA SGİM SIHHIYE SGM DESTEK HİZMETLERİ(GELEN EVRAK) SERVİSİ-1 ELDEN SEVK EDİLMEK ÜZERE İŞLENDİ & İADE KABUL EDİLDİ
8 06.04.2017 ANKARA SGİM SIHHIYE SGM EMEKLİLİK SERVİSİ-8 DOSYASINA KONULDU
9 EVRAK KAPANDI..

halil_celik

Bu ifade ya da dosyanın işlem gördüğü birim bir şey anlamamıza yetmiyor maalesef

Üst Alt