Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malülen emekliliğim kabul olmadı. İhraç edilmem bunun nedeni olabilir mi?

ercusah

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
Merhabalar Yaklaşık 2 yildir tedavi görüyorum Halen vucudumda kitle var tedavim devam ediyor. Almış oldugum rapor oranı %80

Malulen emeklilik icin muracat ettim Raporu sureli verdikleri icin olumsuz verdiler Doktorumla görüşüp bunu düzeltik şimdide bu rahatsizlikla calisabilir nedeniyle ret verdiler Ben 1999 egm memur girisliyim ihrac oldum Sizce sebeb bu mudur Yada nasil bir yol izlemeliyim
Tesekur ederim

Btipi lenfoma lutfen yardim

ercusah

Rapor gerekçe olarak gösterilmişse ona odaklanmalısınız. Maluliyet cetveli'ne göre malul sayılmanız gerektiğini düşünüyorsanız, red kararına karşı itiraz dilekçesi doldurup verin sigorta müdürlüğüne.

Cevabınız icin cok tesekkur ederim maluliyet cetvelinde var B tipi lenfoma ilk tedavi cevap vermedi halen kitlem var ve tedavi sürecim devam ediyor Gelişmelerden bilgi verecegim

Ankara tip üniversitesi %80 lenfoma teşhisiyle remisyona girmemesi ve tedavi sürecinde olduğundan dolayi rapor veriyor

Sgk saglik kurulu yapmış olduklari incelemede hastalığın remisyonda olduğuna karar veriyor

Karara itiraz edecem fakat elimde rapor haricinde diger belgeleride verdim patoloji bt vs

Simdi nasil bir yol izlemeliyim
Teşekkür ederim

ercusah

Sizin itirazınız zaten belgeyle olmaz, siz sadece "kararınıza itiraz ediyorum ve yeniden değerlendirilmesini istiyorum" diyorsunuz. Bir belge/rapor vs. kabul etmezler itiraz anında. Heyet sadece evraklar ve ellerinde var olan rapora göre değerlendirir ve karar verir.

Tesekkur ederim
Kusura bakmayın anlamakta güçlük çekiyorum Raporum kesin ve kati iken neden boyle bir karar veriliyor
Sizce nasil sonuçlanır Bir netice alabilirmiyim 3 cocuk babasiyim okuyorlar
Iyi gunler dilerim

ercusah

Raporu bahane olarak kullanıyor olabilirler. Maalesef ihraç olanlar için çok zor günler...

ercusah

İhraç olduktan ne kadar süre sonra emeklilik müracaatı yaptınız ?

672 khk ihrac sonra icerde kanser akabinde 2018 mart muracaat ekim ayi ysk sonuc bekliyorum

Sgknin cevabidina gore davraniyorlar

ercusah

Gecmis olsun SGKnin resmi cevabini edinfinuz mi.? Muhtemrlen ihrac nedeniyle açıkta oldugunuz gibi sacma sacma cevap vermislerdir... bu cevaba dayanarak yuzlerce insani emekli etmediler... gecmis olsun size.

bana adi malül kararı verdiler ihraç sonrasında da ihraç olduğum için malül maaşı bağlanamayacağı yazısı geldi şimdi karara itiraz edip dava açma yoluna giriyorum sanırım 60 gün süremiz varmış, karara itiraz ettikten sonra dava açmak önemli ancak bu konu da kazanabilen var mı bilmiyorum

Bugun Ankara sgk gittim yuksek saglik kurulu raporumu onamıs Nihayet malul olduk Resmi yazi bekliyecegiz
Oradaki şefin dediğine gore ihrac olduğumu biliyor
Aylik bağlanır dedi Acaba kanser statusu diger durumlardan farklimi ...

Merhaba galiba kanser statusu farkli bir aksilik olmazsa aylik baglamaya baslayacaklar 1 yil sonra kontrol gorunuyor

Meslekten once sgk calismisligim vardi
Normal emekli olmak icin yasi bekliyordum
Malulen emeklilik (kanser 18 ay) durumunda emeklilik ikramiyesi alabilirmiyim
Tesekkur ederim

ercusah evet kanser statüsü bildiğim kadarı ile farklı. Size emekli maaşı bağlanır ancak ikramiye almanız şu andaki uygulama ile mümkün görünmüyor. Bunun içinde dava açıp alma şansınız var .

Üst Alt