Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekliliğim onaylanmış. Evrak elime ne zaman geçer?

Levent mert

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
Sonunda malulen emeklilim kabul oldu zor ve sabir isteyen bir süreç ama daha elime ulaşan bir evrak yok biz sana yollayacaz dediler bu evrak kaç günde gelir bilgisi ilan varmı

Son düzenleme:
Ben 2013'te emekli oldum iki yıl kontrol muayeneli idi
2015'tede kontrol muayenesi oldum simdi suresiz
emekliyim,ilk rapordada kontrol muayenesindede bana evrak gondermediler.SGK da arkadas vardı ve hep o takip etti ama bana nicin bir bilgi bir evrak gelmedi bir türlü anlamış değilim.Sizede iyi günler dilerim saygılar

Bana sürekli emekli oldumu beyan ettiler ve biz size evrak yollacaz dedi SGK çalışanı 20 güne belli olurmuş saygılar

levent mert sürekli yani kontrol muayenen olmadıgı dogrudur birazda şans işi psikozlar kronik oldugu icin hak etmişin hayırlı olsun

Çok teşekkür ederim darısı böyle hasta olanların başına

Yaa Benin maas'ím çok düşük geldi 734 TL ben bu maas'a itiraz edip tekrar hesaplanmasını isteyecem hem bana çalışman yasak diyorlar hem düşük maaş bağlıyorlar

Üst Alt