Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekliliğim reddedilirse vergi indirimim de mi iptal olur?

desinqwaer

Yeni Üye
Konular
3
Reaksiyonlar
0
%45 raporum var ve bu raporla vergi indirimi aldım.Bu raporla yaklaşık 8 sene sonra emekli olacagım. Ancak çalışamıyorum bu yüzden malulen emekliliğe başvurdum. Bana malulen emeklilikte verecekleri heyet raporu eğer %40 tan aşşağı bir değer olursa daha önce %45 olan roporumla aldığım vergi indirimi iptal olurmu...

malulen emeklilikle vergi indirimli emeklilik farklı konular..malulende tek hastalıktan yüzde 60, vergi indirimli de toplam hastalıklarının oranında yüzde 40 yetiyor...malulen konusunun vergi indiriminizi etkilemez kanısındayım...geçmiş olsun..

saol cevap için ama bu konuda kesin bilgi alabilirsem benim için daha iyi olur 2 hafta sonra heyete girecegim

desinqwaer mrb geçmiş olsun
Malulen emeklilik için baş vurduğunuz maluliyet tespiti için tarafınıza engelli raporu düzenlenmez sevk aldığınız
Hastane oran vermez rahatsızlıklarınızı belirtirler
sgk kendi doktorları puanlama yaparlar durmunuzla ilgili bu yüzden daha önce almış olduğunuz engelli raporu ve vergi indirimi bundan etkilenmez vede iptal olmaz.

umut2135 saol cevap için allah razı olsun bu siteyi kuranlardan ve bilgi verenlerden bizimde insallah emekliligimiz onaylanır duacıyız...

Once cok gecmis olsun ben bunun icin sgk ile konustum onlar emeklilik icin %60 tan asagisini kabul etmediklerini soylediler 14 yillik calisan oldugum icin malulen emeklilik alirsin ama senin %60 alman sart dediler benivergidairesine yolladilar ordan bilgi alabilirsin dediler vergi dairesi bazi hastaliklarda %40 la sigortaya yazi yazip emekli olmalarini sagliyormus bence sizde bulundugunuz ildeki vergi dairesiyle bir gorusun bu konu hakkinda ben gittim sordum bana once ozurlu raporunu al getir onlar sonraki islemler dedi bunu sizinle paylasmak istedim

Üst Alt