Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emekliliğimin reddedilmesinde, daha önce aldığım 2022'nin etkisi var mı?

hasan6868

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
selam arakdaşlar ben işyeri acmadan malülüm vardı ve 3 aylık maaş alıyordum 5 yıl aldım ve sonra işyeri acdım bagkura baglandım 13 yıldırda bagkurluyum malülen başvuru yaptım ret geldi bunda önceki aldıgım aylıgın etkisi olurmu

aldığın maaşla bir etkisi yoktur.sadece aldığınız maluliyet oranınız yeterligelmemiş ve red edilmiş

İlk sigorta başlangıcınızdan önce % 60 ve üzeri oranında raporunuz varsa malulen emekli olamazsınız...
Yoksa, ve sonrasında % 60 üzeri almışsanız, dava açabilirsiniz red kararına karşı:
http://www.engelliler.biz/forum/eme...lma-oranin-artmasi-ile-malulen-emeklilik.html

Elinizde % 60 ve üzeri oranında raporunuz yoksa hiç yoksa, yapacak birşeyinizde yok ancak itiraz edersiniz ama ondan sonrası için arayamazsınız hakkınızı...

tek neden raporunuzun yüzde oranını düşürmüş olmalılar.yüksek saglık kuruluna git diyecem olmazsa başka seçenek yok.hastalıgını yazmamışsın.

Üst Alt