Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilik başvuru sürecinde dosyam hangi aşamada..?

steeple

Yeni Üye
Konular
2
Reaksiyonlar
0
MALULEN EMEKLİLİK İÇİN HEYETE GİRDİM 29.05.2015 TARİHİNDE.19.06.2015 TARİHİNDE SGK İL MÜDÜRLÜĞÜNDEN KONU/MALULİYETİNİZ başlıklı bir yazı geldi.Yazıda TAHSİS KARAR KURULU na gitmem gerektiği yazıyor Bu yazının içeriği ne olabilir bilginiz var mı?Gitmeden önce ne gibi hazırlık yapmam gerekebilir Bilgisi olan yazabilir mi?

ogbE6R.jpg

Aynı kurum içinde evraklar işlenip sevk edılıyor .YANİ YAN MASADA ÇALIŞAN İLGİLİ BİRİME VERİLİYOR DOSYAN ELDEN . PTT SİZ YADA KARGOSUZ .

steeple

İki olasılık var:

1- Malul olduğunuza karar verildi, sigortalılığınıza sonverin, malulen emekli edelim derler

2- Raporda bir eksiklik vardır, onuniçin hastaneye sevk ederler

@OturanBoğa

http://i.hizliresim.com/rQqJA3.jpg

SGK İL MÜD.İLK SEVKİ DEVLET HASTANESİ(nöroloji+göz).SGK İL MÜD.Gözden ayrıntılı ınceleme için tıp fakültesine sevketmişlerdi İlgili memur devlet hastanesi bulgusunun yanı sıra 2. incelemeninde olması getektiği için tıp fak.sevk ettiklerini söylemişti Detaylı ınceleme,rapor gibi.Diğer paylaşımıma bakabilirseniz Devlet H. ve Tıp Fak. bulgularını inceleyebilirmisiniz? Şuan ki durum bu.SGK il müdürlüğüne cuma günü gittim SAĞLIK KURULUN da dosyamın değerlendirilmek üzere o servise gittiğini ve 2 hafta sonra emeklilik servisine gelebileceğini ve sonuçlanmasının bu ayın sonunu bulabileceğini söylediler.Hastaneye ilk sevk tarihi 13.05.2015 İşyeri çıkışımı 01.06.2015 günü verdi.Önceden hiç özür oranı belirlenmesi için başvuru yapmamıştım Ne kadar rapor oranı çıkar bilemiyorum Önceki paylaşımlarıma bakarak Devlet hastanesi heyet ve Tıp fak. bulgularına bakabilirseniz sevinirim

http://www.engelliler.biz/forum/sag...tsizligim-var-hangi-oranda-rapor-verilir.html

OturanBoğa

Bugün SGK ya gittim Malulen emeklilik 1 ay önce onaylanmış. Resmi yazı ile bildirdik dediler Yalnız elime geçmediği için
Bugün sgk gittim TAHSİS TALEP VE BEYAN TAAHHÜT BELGESİ doldurup verdim. Başka ilde BAĞKUR kaydım olduğu için orayada bugün hizmet günlerim resmi yazı ile bugün gönderdiler. Haftaya başka ildeki sgk aramamı söylediler Maaş ne zaman bağlanır bilmiyorum. Vergi indirim belgesi almama gerek var mı?
Yoksa malulen emekli olduğum için faydası yoksa hiç başvuru yapmayayım.

Son düzenleme:
Üst Alt