Güncel İçerik

Merhabalar

Engelli haklarına dair tüm içerikten üye olmaksızın yararlanabilirsiniz.

Soru sormak veya üyelere özel forumlarlardan ve özelliklerden yararlanabilmek içinse sitemize üye olmalısınız.

Teksan İnovatif Medikal: Engelliler, Engelli Çocuklar, Hasta ve Yaşlılar için emsalsiz ürünler

Malulen emeklilik başvurum Adana bölge sağlık kurulu'nda ne zaman sonuçlanır?

ahmetbey01

Yeni Üye
Konular
1
Reaksiyonlar
0
maluliyet için adana sgk ya başvurdum adana numune has. %70 rapor aldım sgk adana bölge sağlık kuruluna gönderdi kaç gunde cevap gelir.

Evraklarınızda sorun çıkmazsa 2 ay sonra alırsınız maaşınızı..

okadar uzuyormu ya aboo işimiz var desenebir işlem 5 ay surermi yaw

merhaba kelebek isimli arkadaşım neye dayanarak 2 ayda sonuçlanır diyorsunuz anlayamadım...?

Ortalama 2 ayda tamamlanır. Genelde hep böyle olmaktadır...

ne hep böyle oluyo ben 4 senedir ugraşıyorum sgk hastanesi 1 yıl devlet hastanesi 1 yıl hakem hastane 1 yıl oldu daha haber yok yok oğlu yok

ssk yüde 40 verdi devlet hastanesi yüzde 80 hakem hastane yüzde 80 hakem hastanesinin evrakalrını yolluyalı 1yıl oldu daha cevap yok yok yok

5 ay sürerse öpte başına koy yanlız seni üzmek istemem keşke ssk hastanesine gitcegine diret araştırma hastanesine gitseydin ssk hep ilkinde yetersiz diyo inşallah senink, öyle olmaz

arkadaşlar malulen emekli olmak isteyen arkadaşları tavsiyemdir emeklilik süreniz dolmadan 5 veya dört ay önce müracat etmeniz zira malulen emeklilik işlemleri 4 -5 aydan önce sonuçlanmıyor tavsiyem üniversite hastanesine gitmeniz ilk aldıgınız heyet raporu bölge sağlık kuruluna gidiyor ve heyet raporunda tek ve en yüksek hastalıktan veya sakatlıktan aldıgınız bölüm için bölge saglık kurulu ara karar verip ayrıntılı anamnezi raporu istiyor tabi bu bir süreç ve takriben ortalama 5 ay kadar sürüyor çalışan arkadaşlar işten ayrılmadanda baş vuru yapabiliyor askerlik vs vs borçlanması yapacaklarda onaylandıktan sonra borçlanabilir ben bunları birebir yaşadım bilginize mutlulukla kalın

emeklilik işlemlerimi bire bir takip ettigim ve sevkleri elden aldıgım halde 7 ay sürdü tabi 7 ay sonra bardak taştı ve bana gına geldi ve olan oldu sgk memuru müdür yardımcısı ile ters düştük memuru bildigim bütün kurumlara şikayet ettim ve netice emekli oldum 681 tl maaş :confused: memur yazılı uyarı aldı olan bana oldu yüksek prim düşük maaş itiraz dilekçesi yazacagım

Merhaba arkadaşlar raporum İstanbul bölge sağlık kuruluna gideli üç ay oldu hala bir sonuç çıkmadı. 11 aydır aylık alamıyorum. Bu nasıl iş anlamadım beş ay gelmeyen varmış. Kaç ay aylık yatmadan böyle devam edecek acaba.

Benim de ssk tepecik hastanesinden izmir bölge saglik kuruluna evraklar 07.8.2018 de gitti 22.09.2018 de eve kagit geldi.tahmini 2 ay suruyor.. 19.09.2018 de itiraz ettim Yuksek Saglik Kuruluna 24.09.2018 de Ankara ya gitti.halen evrak beklemede yazıyor bi karar çıkmadı..sizce yüksek saglik kurulundan nekadar surede karar cikar ?

Tayfun 78 Burcum35

Aslında rapor kurula ulaştıktan sonra maksimum iki ayda sonuçlanırdı. Acaba kurul mu toplanmıyor diye düşünmeye başladım. Bazen doktor eksikliği vb. bir durum oluyor ve kurul toplanmıyor zira.

Acaba birini yollasam oraya bilgi alabilirmi adli tıp cevap verir mi üçüncü şahıslara.

Arkadaşlar İstanbul bölge sağlık kurulu Süreyya paşa dan Maltepe ye taşınmış. Tel:0 216 378 72 00 bilginiz olsun.

Üst Alt